Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

SKIT TENTA!!!!

Publicerad 2010-04-28 21:28:03 i Allmänt,

Jag är sur, trött, ledsen, arg och men mest uppgiven! Den var assvår!!! Inte en chans att jag klarar den! Jag tror att de flesta i klassen kände att den var assvår och man såg de tomma blickarna när tentan skrevs... Men, jag väntar på mitt U så jag kan ta nya tag och komma igen! Nu är det lugnt en stund iallafall!

Idag skulle jag köpa The Arks nya cd innan jag åkte till skolan men upptäckte då att jag inte hade leg eller kontokort med mig! Det var ju smart, för det går ju jättebra att skriva tenta utan leg!!! Tur att min lärare kunde intyga att jag är jag! 

Pisstentan skrevs och sen gick vi och drack öl! Öl på fastande mage är ingen bra ide, den tar lite mer än väntat! 
När jag kom hem hade min underbara sambo köpt blommor till mig :) Du är så snäll! 
Sen hade jag fått paket av Gustav :) Med te, mitt favorit te :) *Lycka*
Tack mina underbara vänner in gjorde min dag mycket bättre!!  

Nu är Lidingö omaffat :) Färg inköpt till min overall så nu ska polyestern få veta att den lever!! (Lidingö runt och 3 matbutiker senare så hittade jag färgen...)
Och The Arks nya cd inköpt :)
Jag har även talat en stund med dig idag :) Det var också lite tröst efter tentan!

Kvällen kommer att spenderas med en god kopp te och Pirates of the Caribbean :)

Utlovade bilder från PrU-Blås midsommarfest :)

Publicerad 2010-04-27 21:16:59 i Allmänt,

Egentligen vet jag inte om jag "vågar" lägga ut såmånga bilder från denna tillställning! Haha! Jag har några riktigt riktigt fina! Ni som vill se mer är välkomna hem till min för en privat bildvisning! Jag har även filmat några filmer, den sista är absolut bäst när vi står i PrU-våningen och sjunger så att det står härliga till :D Eller den där det posas framför "kameran" som istället fångar det hela på film!

Men med orden "de värsta bilderna finns redan på facebook", här kommer några utvalda bilder!Jag låter bilderna tala för sig själv, men det var nog bra att vissa censurerades ;)

Dagen

Publicerad 2010-04-27 21:01:52 i Allmänt,

Jaha, då var det praktiska provet avklarat! Det gick bra fast ju mer jag tänker på det desto fler saker kommer jag på att jag har glömt att göra :S Så vi får se var det här slutar! Men i det stora hela gick det bra!
Efter det skulle jag åka hem för att plugga inför morgondagens tenta, det gick sådär... Gick förbi en film/cdskivs butik och skulle bara "kolla lite"! Kom på att jag ville ha en viss film, minuten senare hade jag plockat på mig 7 filmer som jag absolut var tvungen att köpa! Jag tänkte en gång till och kom ut med fyra filmer :) Så jag är några filmer rikare och många pengar fattigare!
Så om jag inte blir lite motståndskraftigare mot detta köpande så kommer min ekonomi att sluta på extra mycket minus... Köpa, köpa, köpa, ha, ha, ha!!! I söndags blev det underkläder på impuls och idag filmer, var ska detta sluta? Jag skyller allt på tentorna som är nu, då är det ju tillåtet att "unna" sig saker...

Så kvällens film blir: "I skuggan av värmen" - som jag längtat efter att se den! Ska bli jättespännande! Får se om jag sedan hinner igenom Pirates, eller Ciderhusreglerna också innan klockan blir allt för mycket innan jag ska sova... Har ju tenta imorgon :/ Men, jag kommer ju ändå inte kunna somna. Hade en hemska natt inatt, det enda bra var att jag kunde prata med dig i ca 20 min :) Men kunde jag somna bättre för det sen - nepp!
Ikväll blir det en stor kopp te istället för en drink :)


Såhär har det sett ut hos mig den senaste vecka - ska bli så himla skönt imorgon när det är "ledigt" ett tag :D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela