Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Med ett leende på läpparna

Publicerad 2012-11-29 13:50:12 i Allmänt,

Idag har jag varit på gymmet för tredje gången den här veckan :) Efter en timmes hårt pass så känner jag mig lagon slut i hela kroppen! Påväg hem fick jag ett ytterst glädjande meddeland - Du har gjort min dag och många dagar frammöver! Yey!!!! Det ska bli sjukt kul :D Idag är en bra dag att vara Matilda på :) 
 
Jag passade även på att dokumentera snön :) Det är så fint att fota snö, även om det inte blir så bra bilder med mobilkameran... 
 
Nej, nu ska jag snart bege mig till jobbet, det är härligt att börja sent men det är lite jobbigt att sluta kl 23... Men är det tomtenatta så är det och det kommer bli väldigt kul :) 
 
 

Åh

Publicerad 2012-11-28 22:08:56 i Allmänt,

Jag fick ett sånt bra mms idag :) Ett sånt som man bara blir glad av och förväntansfull! Och jag är sjukt glad över att jag fick det! 
Tack Carro du gjorde min dag :) 

Beslut

Publicerad 2012-11-28 21:58:14 i Allmänt,

Äntligen har jag tagit ett beslut om helgen, känns himlans skönt att veta vad jag ska göra och det känns som helt rätt beslut och det kommer att bli kul! Jag kommer att spela Laserdome med Södermanlands utmanare i Norrköping hela lördag kväll :) Kan bara bli kul! 
 
Imorgon har vi Tomtenatta på jobbet dvs öppet mellan 20-23, det ska bli spännande och kul! Artister som uppträder och massa bra erbjudanden! 
 
Nu ska jag ta och fixa lite i min lägenhet här, för jag har sån energi! 
 
Tjingeling! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela