Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Fick den sista :)

Publicerad 2011-03-31 21:20:37 i Allmänt,

Jag har just bokat den sista biljetten på det tilltänkta flyget till Paris. Hur jag kommer till flygplatsen och hur jag kommer hem, ja, det får lösa sig senare! Jag kommer dit utan att ruinera mig själv iallafall ;) Tjoho! Snart är jag där! Om mindre än en månad!

Idag var det hektiskt på jobbet... Medarbetessamtal med chefen, det gick fint tror jag! Massor att göra och världens snällaste par! Ett sådant där gammalt par som man alltid blir glad av, de var otroligt söta, snälla och omtänksamma! Av dessa får man alltid ett leende på läpparna!

Bättre dag

Publicerad 2011-03-30 21:42:30 i Allmänt,

Idag har det varit en bättre dag! Ser ljuset så detta ska nog gå bra!
Snälla kunder har jag haft idag och en väldigt sur man. Är lite fachinerad över att han var så sjukt sur och elak. Han var riktigt elak när jag försökte hjälpa hans fru så mycket som det bara gick. Skitstövel! Det är väll inte mitt fel att hans fru har gråstarr och inte ser? 

Men solen har lyst och jag tog en lång och varm prumenad på lunchen :)
Efter jobbet har jag fått mycket gjort. Gick på konstutställning eller ja, någon har satt upp en konstutställning påväg hem till mig, mycket passande. Den handlade om naturen och miljöförstöring, intressant!

Har bakat paj :) Den blev riktigt god! Har till och med gjort en sallad till den (kors i taket)! 
Har fyllt i alla förberedelser till medarbetessamtalet imorgon. 
Har kollat mer flyg till Paris (ingen framgång tyvärr men det käns ändå ljusare). 

Nu blir det te och lite mer fixande! 

 
Önskar att hitta ett bra flyg nuuuuu!

Dumma flyg

Publicerad 2011-03-29 22:35:17 i Allmänt,

Varför ska det både vara dyrt och svåra tider för att ta sig till Paris över Valborg?? Hm, sitter och funderar på om resan ens blir av... Detta måste ju gå att lösa! Jag vill, jag vill, men hur??

Idag har varit en ganska så tuff dag, har lite väl många orosmoment för tillfället, inget vill fungera och vill just nu bara sova alternativt gråta eller ta mig till Frankrike! Suck. Eller få koll på scouterna och få alla att gå på olika aktiviteter.

Känner mig besviken.

Suck, ingen bra dag idag. Hoppas på en bättre imorgon!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela