Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Flytten är klar

Publicerad 2010-10-31 18:04:54 i Allmänt,

Igår när jag kom till en bit utanför nya butiken hörde jag något pipande... Japp, det var larmet till våran nya lokal som gick när chefen öppnade dörren :P Efter en dag där så har vi nu fixat klart allt :) Ska bli väldigt spännande att öppna imorgon. Lokalen är väldigt fin!

Efter jobbet gick jag och Emma på after work :) Var väldigt trevligt och kul att få lära känna henne lite bättre. Kommer bli väldigt tråkigt när hon slutar om en månad... Och efter 2 öl och 1 cider så var man bra på g när man inte hade ätit någon lunch på dagen... Aja, ungefär tre timmar lyckades vi spendera på Royal Oak. Trevligt ställe det där :)

Därfetr gick jag hem, tog upp likt kyckling och sen hämtade Daniel på tåget! Vi åt god mat och kollade på film :)
Idag har jag prumenerat och snott film från Daniel :) Undrar vad jag ska kika på ikväll, hm...

En bra helg har det varit iallafall :)
Puss hej

och flytten fortsätter...

Publicerad 2010-10-29 22:24:59 i Allmänt,

Idga har jag bruit och packat upp en massa kartonger... Kanske inte jättekul, men väldigt uttröttande! Var helt slut på lunchen och satte mig i våran gamla lokal och bara satt, stirrade ut i tomma intet och bara var. Men nu har en riktigt fin butik börjat växa fram :) Ska bli spännande att öppna på måndag. Ska dit en stund imorgon också och jobba lite. 

Efter allt flyttande var vi ute och åt med jobbet. Väldigt god mat var det :) Men alla var väldigt trötta så det var lite segt, aja, några gyllene tillfällen blev det allt :) 

Nu sitter jag här och är lite ledsen över att jag faktiskt helt har missat att det är Haloween den här helgen. Jag som ville gå på fest då, har till och med köpt klänning och allt :( Men jag får väll använda den en annan gång... 

Har iallafall en väldigt god driunk vid min sida. Varm choklad med vispgrädde och mintu :D  

Flyttlasset går

Publicerad 2010-10-28 22:24:59 i Allmänt,

Idag började vi flytta med jobbet. Vi har varit så grymt effektiva att vi liger långt före planeringen vilket ledde till massor av dötid och att vi stod sysslolösa i slutet på dagen. Men vilken lokal vi får, det kommer att bli trångt men jättefint :)

Så en lååång dag fick ett väldigt bra slut (hann som tur var en en sväng och kasta i mig lite mat, var helt slut efter jobbet) med bowling och kinaresturang :) Jag vann bowlingen :) och maten var underbar, det bästa är att jag fick med matlåta till imorgon ;) Tack så mycket J för ett bra slut på den här ganska så långtråkiga dagen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela