Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

5 år

Publicerad 2017-12-15 09:09:41 i Allmänt,

För 5 år sedan träffade jag denna fantastiska kille, som i somras blev min man 😍 Tänk vad tiden har har gått snabbt och vad mycket kul vi har gjort! Ser fram mot många fina år tillsammans!

Så mörk är natten i midvinter tid...

Publicerad 2017-12-14 08:22:19 i Allmänt,

men se då nalkas lucia 😊

Igår var det lucia och jag var ledig! Jag har hunnit mycket hemma, dock hinner jag aldrig så mycket jag vill och har fler saker kvar på min lista... Men det var en lugn och välbehövlig dag. Vi fick lucia fika med lussekatter och mys!
På kvällen var det dags för december klädnypan med Anna och Anders 😊 De hade klurat ut att vi skulle gå på Lucia konsert! Fantastiskt vackert i kyrkan av Adolf Fredriks 9:onde klasser tror jag det var. Mycket mysigt, var väldigt längesen jag var på något liknande! 
Därefter god middag på Waipo och tiden flög iväg! Tack vänner för en väldigt trevlig kväll 😊

Julmarknader

Publicerad 2017-12-11 09:44:52 i Allmänt,

I helgen har vi haft en väldigt mysig helg hemhemma. Vi tog en lugn fredagskväll, trötta efter en jobbig vecka, med fredagsdrink och häng i soffan. Lördag lite sovmorgon och gymmet för min del. Efter lunch och lite fix i lägenheten packade vi in oss i bilen och åkte hem till pappa för att fira hans födelsedag. Vi började med att basta och fick sedan en god middag och tårta 😊

Söndag och sovmorgon, lång frukost och sedan hämtade vi mormor för julmarknad i Föreningsgården. Där träffade vi mycket folk och lyssnade på ett litet lucia tåg. Väldigt nöjda 😊 Därefter skjutsade vi hem mormor och åkte till Ändebol. Där hade de klätt om hela tomatväxthuset till ett vinter landskap och serverade godsaker och så fanns det fina saker att köpa. Vi fick gick loss på kolen och njöt av atmosfären 😊 
Därefter cykelaffärer i Vadsbro innan middag hos mamma och sen hemresa. En lugn och mysig helg ☺️ 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela