Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Vanliga dagar

Publicerad 2015-06-30 09:08:29 i

Så dagarna rullar på. Igår - träna, jobb, soffmys med en film. Idag - liten sovmorgon, jobb och aw med Sofia :) 
Min sambo är lite trasig, han har voltat med cykeln så han har lite svårt att röra på sig... Förhoppningsvis är han uppe på cykeln om några dagar men just nu får han hänga i soffan! Igår testade jag ett nytt lack - är väldigt nöjd med mina matta naglar :) Idag på jobbet ska vi testa hållbarheten av dem... Klarar de jobbet så blir jag imponerad! 

Sommar <3

Publicerad 2015-06-28 10:20:15 i

Nu hoppas jag att den äntligen är här för att stanna! Trots att jag jobbar är jag glad att solen skiner! Igår åt vi middag på balkongen och tog sen en promenad i det härliga vädret! Thomas hade förberett middag efter hans nya kokboken och sen testade vi en ny juice i våran centrifug :) Mycket gott blev det hela! 
Idag har jag gått en promenad till Långsjön och tittat på de vita näckrosorna som uppvärmning innan det blev styrkeövningar :) Nu är jag påväg till jobbet, med bara ben och sandaler - premiär för i år! Önskar att jag kunde få vara ute i solen istället... 

Effektiv dag med vänner

Publicerad 2015-06-27 17:53:28 i

Att vakna av fåglarnas kvitter i ett lagom varmt täkt är fantastiskt! Att vi dessutom hann få ner tältet innan regnet började var ännu bättre! Och frukost i ett vindskydd vid vattnet är bra fint! Jag och Strep vandrade 8 km innan vi tog pendeln från Tumba och avslutade vandringen med solsken. Hemma mötte Emma upp för lunch :) Vi fick oss en riktigt trevlig pratstund innan hon behövde åka vidare. Jag packade upp min ryggsäck och gjorde flädersaft. Tog en lång dusch och blev lite mer människa innan det var dags att åka in till stan. Min kropp är inte van att vandra med packning... Jag har ont typ överallt :p 
Inne i stan väntade firandet av min och Marias årsdag :) Två år av fin vänskap! Vi käkade asgod pasta och njöt av ett rätt vin! Pratade gamla minnen och lite kommande planer :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela