Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Efterlysning

Publicerad 2016-02-26 09:25:52 i

-Har ni sett en kort pappa?? 
Detta kom två barn och frågade oss i butiken igår. Han hade kommit bort men efter lite letande på nätet kunde han ringas och sen återförenas med sina barn. De var märkbart skärrade och stod bakom våran disk hela tiden och väntade på sin pappa. Signalementet stämde bra, det var en kort pappa. Som tyvärr inte ens tackade för besväret att vi tagit hand om hans skärrade barn ett tag och skyllde på dem att de sprungit bort... 
Annars mycket på jobbet som vanligt! Ikväll Pru middag hos David! 

Helgen

Publicerad 2016-02-23 09:29:45 i

I lördags blev det sovmorgon och sen när jag övertygat mig själv om att jag var människa och inte behövde tycka så synd om mig själv så åkte jag in till stan för att luncha med Emma :) Det blev en lång lunch sen en sväng på stan i regn/snöslask... Vi flydde vädret och tog en lång fika :) Jag tog en semla, den andra för i år!! Väldigt trevlig stund på stan och lyx att få träffa Emma så länge :) 
Hemma blev det en lugn kväll i soffan. 
På söndag så vaknade jag av mig själv kl 8 så gick upp och tvättade! Hade fika dejt med Charlotta kl 12 och det blev en väldigt trevlig fika! 
Handlade påväg hem och sen storstädning! Dammtorkade, dammsög och skurade golvet! Sorterade papper och försökte bringa lite ordning. Telefonmöte med scouterna. Och på natten kom min fina sambo hem <3 

Fredag

Publicerad 2016-02-23 09:25:02 i

I fredags var jag bjuden på fest hos Bäver. Det blev en fantastiskt rolig fest men påtok för sen hemgång och lite för mycket alkohol... Men jag hade lätt gjort det igen men sett till att jag inte missade sista pendeln. Fast taxi är ju kul att åka också ;) Det var väldigt kul att träffa gamla vänner och bekanta. Det kom in mustascher och glowstiks. Det blandades drinkar och bjöds på gammeldansk. En kväll att minnas helt enkelt :)
 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela