Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Våran

Publicerad 2014-01-31 08:45:03 i Allmänt,

Allt gick vägen och vi har blivit med lägenhet :) Känns väldigt bra! Så om tre månader bor jag i en tvåa i Stuvsta med min fina sambo :) Fantastiskt!

Vi ska flytta in i detta senapshus ;)

Så igår firade vi med skumpa och tvårätters :) Har hittat en skumpa som min kille tycker om, det är också fantastiskt ;) Hädan efter blir det skumpa i vårat hushåll!


Nu mot jobbet! Sen en helg i Linköping :) Är gräsänka i en vecka och då passar jag på att umgås med alla jag kan!

Håller tummarna

Publicerad 2014-01-30 17:38:26 i Allmänt,

Idag har det gått snabbt på jobbet! Var ganska så lite bokat men tiden har gått hiskeligt snabbt. Kanske för att jag satt med den härligt kvalitetsnormen inför mitt prov skrivande eller för att jag blev avbruten hela tiden av trevliga kunder! Aja, två timmar efter påbörjat prov och två par sålda glasögon senare så blev jag iallafall godkänd :) Så skönt! Nu är snart hela butiken kvalitetscertifierad!

Dagens komplimang av en kund (81 årig herre): "Jag tycker du är väldigt söt"! Det spelar ju inte så stor roll vem som säger det, man blir ju glad iallafall :)

Nu sitter jag på pendeln, har gått tidigare från jobbet och håller tummarna för kvällens bravader!

Nu händer det saker

Publicerad 2014-01-30 08:52:39 i Allmänt,

Det var mycket på jobbet igår! Och så hade vi en leverantör där som visade oss glasen vi ska jobba med! Jag sprang från jobbet till visning, visning av en väldigt fin lägenhet :)
Håller mina timmar för att allt går som det ska nu!


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela