Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Trött efter helgen

Publicerad 2010-01-31 19:10:22 i Allmänt,

Vilken helg det blev! Var på optometridagarna i fredags med efterföljande mingelparty, mellanfest hos Kristin och sen hemfärd. Hade en riktig dubbebild när jag åkte hem - Det är så sjukt jobbigt att se dubbelt! Och jag undrar fortfarnade hur jag tänkte när jag lämnade mina hemnycklar hos Kristin som tur är var Lovisa hemma och vaken så hon kunde släpa in mig! Tack min sambo :) (Jag vill säga tack en gång till ;))

Sov en ca 4 timmar och åkte till Optometridagarna igen för att gå på lite mer föreläsningar. De var mycket intressanta och bra! Sen åkte jag till Kristin, hämtade min nyckel, åkte hem, åta mat och åkte igen.

Nu skulle jag till MF för att vara kordinator på Amphioxen :) Måste säga att själva kordinatorgrejen gick väldigt bra! Dock blev det lite kaosartat i slutet när de något överförfriskade ettorna skulle in. Men det var kul att jobba även fast kvällen slutade väldigt olyckligt (dvs bråk i garderoben och polisen kom). Men någon gång ska vara den första som allt inte går bra på också!

Var hemma vid sjutiden och åt lite grönärtsoppa innan jag gick och la mig :)
Måste säga att maten på Amphioxen var sjukt god! Och att jag lyckades med mitt uppdrag dvs ha koll och stå och vara snygg ;P Haha!

Trött

Publicerad 2010-01-28 23:24:47 i Allmänt,

Kom just hem från en heldag med an massa att göra!
Först var det en synundersökning på "riktig" patient :) Det gick kalasbra och vi gjorde ett prog, projekt av det hela!
Sen skulle det inhandlas massa ljus, duk och servetter till helgens Amphiox. Efter lite rännande så avklarades det också! Synd bara att de avocadofärgade ljusen har utgått och att de hade astråkiga färger på servetterna :(
Nu är även allt diskat tills imorgon så att de andra bara har att duka borden! Skönt! Själv ska jag festa imorgon kväll och gå på Optometridagarna på dagen :)

Nu borde jag sova! Jag funderade när jag åkte buss hem om jag gillar snökaos eller inte. Det negativa är att bussarna inte går när det borde men det positiva är att det blir så fint ute! Nästan allt slask försvinner! Hm.. Får klura vidare på vad jag tycker om snökaoset!

Hur blev du till?

Publicerad 2010-01-26 21:54:40 i Allmänt,

Idag har jag och Marcus jobbat med vårat examensarbete, eller iallafall försökt... Det fanns extra mycket saker att prata om som var mycket roligare än att skriva på examensarbetet. Det gick ändå ganska bra och vi är nu ett steg närmre målet. Men om detta inte blir bra kan vi utvecka våran ide om sexualupplysningen - "Såhär blev du till", Haha! Vi hade grymt kul. Synd bara att Marcus hälde sin lunch (rödbetssoppa) över hela lunchrummet istället för att äta den... Det såg ungefär ut som att någon hade haft en mycket blodig stird där, till och med i kylen... Vi hoppas på ett möte med våran handledare och att vi kan fota planteringa av träd snart! 

Jag hoppas på en lika kul dag imorgon och inser att jag bör lägga mig tidigt ikväll! 

Kvällen igår slutade med att en möjlighet av två blev möjlig. Jag är nu invald i programmutskottet - PrU :D 
Det andra lär jag aldrig lyckas med, dags att börja sikta på ett nytt mål...  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela