Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Härlig helg

Publicerad 2016-05-30 19:49:36 i

Jag har haft en riktigt bra långhelg! Blev överraskad av min fina sambo med en tidig födelsedagspresent och fick ett brev med instruktioner + packlista! Skulle packa finkläder, badkläder, träningskläder, jobbkläder och regnkläder!! Kan säga att det blev en stor väska med allt detta plus skor till! 
Vi satte oss i bilen och svängde söderut, listade ganska snart ut att målet för kvällen var Linköping. Men att han hade bokat ett rum högst upp med egen bastu och terrass, det kunde jag inte lista ut!! Vi gick en sväng på stan, blev hungriga och käkade middag för att sen avnjuta en lugn kväll med bubbel och bastu på rummet 💗 
Efter en natt med riktigt bra sömn (var längesen sist...) gick jag upp och körde ett hårt och snabbt pass på gymmet. Därefter lite bastu och sen frukost! Var en fantastisk frukost med allt man kan tänka sig och våfflor :) 
Tack älskling för en väldigt bra present! 

Därefter körde vi iväg med en spellista för bråvalla och målet - Hornshökhult där svärmor har köpt hus/gård. Väl framme väntade rundvandring, lunch med sparris och en kvällspromenad upp på berget i naturreservatet bredvid. Det blev bestickning av två berg då kartan visade helt fel och vi tog fel topp först... Men vi fick en härlig promenad på kvällen :) 
Efter en skön natts sömn och lite sovmorgon fick vi väldigt god frukost innan vi begav oss it för att titta på ägorna. Det blev en skogstur på ca 2 timmar och sen sprang tiden ikväg... Vi packade lite snabbt och begav oss mot Söderköping för att äta glass men regn och ingen plats inomhus resulterade i ett sms till Charlotta som tog emot oss med nyinhandlat fikabröd i Norrköping :) Väldigt mycket bättre att fika hos en fin vän istället för i regnet! 
Bilfärden tog oss senare till Kvarntorp för middag med mor och syster. Vi gick en sväng även här och plockade liljekonvaljer :) 
Kvällsfika med tårta fick vi innan vi vid halv nio tiden styrde Blåfaran mot Stockholm och hemmet! 
En härlig helg var slut och alla blommor på balkongen överlevde! 

Rekhelg med riktiga kameran

Publicerad 2016-05-25 23:44:44 i Allmänt,

Jag råkade knäppa lite fler bilder när vi var ute och rekade... Jag gillar ju bilder och det var fantastisk natur och jag är övertygad om attt det kommer bli ett fantastiskt läger! Så några fler bilder som nog inte kommer till kårerna sen. 
 

Helgen i skogen

Publicerad 2016-05-23 09:27:07 i

Denna helg har varit mycket bra, lite kort och jag har varit väldigt trött pga 12 dagar jobb innan helgen... Jag vaknade 5 i lördag och 4 i söndags så jag känner mig lite trött nu med... Men kl 8 i lördags åkte en bil från Katrineholm till Ransäter för att reka inför sommarens distrikstläger. Lägerängarna var över förväntan och detta kommer bli otroligt bra. Karl som sköter stället gav oss mycket bra information och rundtur på ägorna. Nu är det fortsatt planering mot ett väldigt bra scoutläger. 
På kvällen tog jag och mamma en promenad, fick se bävern och många fina blommor. Förgmatchade dessutom hela mig i lila och rosa utan att tänka på det...Väldigt skönt att få vara ute en hel dag :) 

Söndag, lite sovmorgon med utebliven sömn... Sen lång frukost innan jag och mamma gick ut i fårhagen för att fixa. Vi flyttade två får hem till Mormor. Jag körde och backade med släp för första gången och det gick över förväntan :) 
Jag och Thomas hann en sväng till Ekenäs och införskaffade en squash och melon, lite frön och mer jord. Nu ska vi se hur bra de trivs på våran balkong :) Min syster kom hemhem, vi fikade rabarberpaj med mormor och sen begav vi oss hem. Strax innan Nyköping kommer det upp en bil bakom oss, det var pappa och Helene som varit och tittat på sitt nya hus! Vilket sammanträffande! Planerande om alla blommor på balkongen och fixade lite när vi kom hem! Nu jobba en dag sen ledig en dag :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela