Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Vetenskap och statistik, suck

Publicerad 2009-08-31 21:41:26 i Allmänt,

Idag så började jag skolan, tänk 2 terminer kvar och sen är jag fördigutbildad :) Synd bara att den kursen vi läser nu inte är min kurs, jag somnade på föreläsningen - Första skoldagen och jag somnar!!! Hur ska detta sluta...

Jag har köpt en värktygslåda idag och jobbar för att få upp lite mer saker på väggarna här hemma! Nu ska det bli riktigt snyggt!

Och så har jag kommit med flera kloka insikter de senaste dagarna och följdfråga på det hela är: Varför blir det alltid såhär? Men det är som det är och nu jobbar jag mot nya mål ;)"Science is always wrong. It never solves a problem without creating ten more"

Då var det igång igen!

Publicerad 2009-08-28 21:24:48 i Allmänt,

Som säkert alla vet så har jag flyttat upp till Stockholm igen och börjat livet här, igen. Det är tur att jag får börja skolan snart och vila upp mig! Det behövs ;P

De senaste dagarna har jag flyttat in Lovisa :) Varit på förregistrering på skolan och tagit hand om de nya ettorna :) Det är alltid lika kul att vara där först och hjälpa lärarna med allt och framförallt att få träffa de nya ettorna! Jag är helt övertygad om att de också blir en bra årgång, synd bara att det är så få killar...
Efter en sen kväll på förregistreringen så smög jag mig in i lägenheten vid 01,30 tiden med förhoppningen om att inte väcka Lovisa och det blev ett totalt misslyckande... Sen var det bara att lägga sig och sova!

Idag har jag jobbat, hela långa dagen! Det har gått över alla förväntningar och alla kunder har varit sjukt trevliga! Jag har haft en trött men väldigt bra dag :) Hann även förbi skolan en sväng och hämtade min matlåda som jag glömde igår (fylld med god mat)!

Nu ska jag bara lata mig tills jag ska upp till jobbet imorgon och jobba lite till!

Höstens motto: "Det går om man vill"

Den finns kvar :)

Publicerad 2009-08-26 22:08:22 i Allmänt,

När jag åkte hem från Oslo så passerade jag Karlstad och det är inte på alla McDonalds de hälsar en välkomna när man kommer innanför dörren och ska äta, mycket trevligt! Men i Karlstad så har de faktiskt kösystem. Och det är extra viktigt att man respekterar detta och ställer sig snällt i kön!

Och om ni ser någon som kallar sig för extreame scouting eller scouting extreame så ska ni se upp, speciellt om grundarna till detta är Matte och Tobbe ;P Haha!

Idag har jag flyttat in Lovisa till mig :D Mötte henne på flygplatsen och nu har hon packat upp alla prylar och vi har fixat lite här i lägenheten! Det är jättekul att hon ska bo hos mig nu! Vi har även kollat in var hon ska vara imorgon och vandrat omkring på stan en sväng!


"Kösystem på älven har vi"

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela