Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Efter semestern...

Publicerad 2018-08-30 08:51:00 i Allmänt,

Vi hade en veckas semester hemma i Sthlm och det var riktigt skönt! Vi träffade folk, fixade hemma och ffa tog det lugnt! Vi fick också vara med när Björn ock Ida gifte sig ❤️ Så nu har vi klarat av semestern för denna sommar och det känns som att hösten är här... Lite kyligt på morgonen och disigt!
Efter semestern har det varit fullt upp med jobb, mässa, kurs och cykeltävlingar! Vi har också firat våran första bröllopsdag ❤️❤️ Tänk att det redan gått ett år... Så nu kör vi en fartfylld höst, verkar som att helgerna i september är uppbokade och snart i november också... Trots att jag bara jobbar 5 lördagar i höst 😉
Lite bilder får sammanfatta tiden som varit 😊 
Äppelfest i fårhagen 😊

Brudparet ❤️

Bröllopstårta på 1 års dagen, med en tjuv som inte får vara på bordet...

Thirty seconds to mars på Grönan 😊


DUST 2018

Publicerad 2018-08-09 08:38:19 i Allmänt,

Då var årets scoutläger genomfört, det jag har varit med och förberett sedan hösten 2016. Känns lite konstigt att det är slut redan, de tio dagarna gick så väldigt snabbt! Men jag lyckades med en sak jag inte gjort de senaste två dust nämligen att också delta på lite aktiviteter! Och hur blev nu dust? Ur min synvinkel gick det bättre än vanligt och löpte på ovanligt smärtfritt. Vi hade några incidenter men allt flöt på bra och alla gjorde det de skulle! Och det bästa som alltid med scoutläger är allt folk! Det är tomt nu utan allt härligt folk... Tack till er alla som var med och skapade detta dust, utan er hade det aldrig blivit lika bra!
Marknadsdag med brända mandlar!
Vakthunden Klara, min kompanjon under veckan!

Dust drinken 😊


Skaldjursfrossa på funk kvällen!


Prova på paddling 🛶


Bergsklättring på kvällen!

Rekar ett spår i nationalparken!Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela