Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Spritförrådssittning :)

Publicerad 2010-12-20 23:55:48 i Allmänt,

Jag sprang några minuter tidigare från jobbet i lördags till tåget, för att upptäcka att det var inställt. Fick åka buss istället! Men jag kom fram i skaplig tid iallafall :)

Framme hos mina underbara PrU så var det förberedelser och sen Spritförrådssittning! Det första jag gör är att ramla i bastun, utan att ens ha smakat på drickat men glaset i min hand höll och jag spillde ut minimalt! Jag kan säga att jag har ett fint blåmärke på benet nu :P
Sen gick vi in i förrådet och förlustade oss! Det som händer på sittningar stannar där men lite bilder blir det allt ;)Kvällen slutade met att 6 av 7 personer som var på sittningen somnade i våra soffor och sov en skön natts sömn :) tack för en jättebra kväll, jag är så glad att jag åkte upp till er!

På söndagen köpte jag två tavlor för att sen konstatera att tåget hem var inställt... Och det gick ingen buss den här gången. Fick vänta på nästa som totalt var ca 45 min sent... Pust, det där med SJ, det är spännande! Kom hem tillslut iallafall och tyckte synd om han som satt bredvid mig som egentligen skulle ha varit i Egypten men inte fick gå ombord på planet!

Ett halvår som optiker

Publicerad 2010-12-17 22:26:45 i Allmänt,

Ja, vad har då hänt sen jag började jobba?

14 juni 2010 - Provanställd på Synsam i Eskilstuna
1 veckas semester och scoutläger i juli/augusti
1 optikerkollega slutade
Jobbet börjar nu flyta på och jag har kommit in i rutinerna.
1 nygammal optikerkollega började.
1 november nyöppnande av butiken i nya lokaler. Sjukt fint har vi fått :) 
Massor med tråkigt sturl. 
1 butiksassistent slutade...
14 december 2010 - Fast anställd och det börjar flyta på igen.

Det har varit en minst sagt händelserik tid. Jag har även övervägt att byta jobb. Men jag trivs här, jag tänker inte ge upp! Det har varit tråkigt ett tag men nu börjar det ordna upp sig, igen.

4 dagar ledigt :)

Publicerad 2010-12-17 22:19:17 i Allmänt,

För precis en vecka sen åkte jag hem till familjen. Pappa fyllde år och han skulle firas. På fredagen avnjöts en god middag i Värskäl med pappas bröder och far.


På lördagen skulle det ut och jagas, själv nöjde jag mig med en prumenad och sen åkte jag på distriksstyrelsemöte i Hanlunda. Camilla som bor där har ett fantastiskt hus, man blir förvånad av varje rum och jag är sjukt imponerad. Aja, trevligt folk, god mat och lite biljard :) Det var en bra dag.

Söndag och avslutning med mina äventyrare, vi åkte ring i skidbacke och grillade korv :) Sjukt kul att åka ring måste jag säga, snabbt gick det med!På måndags morgon gav jag mig iväg till Stockholm - Luciabal väntade! Efter en hel dag med fixande så var det äntligen dags! Frackar och fina klänningar intog MF och balen var ett faktum! Är väldigt nöjd med min serveringsinsats och allt flöt på bra! Bal, fest, städ och lite vila med underbara Pruare! Därefter missade jag första tåget hem med några sekunder... Och fick sitta, astrött, på centralen i 1,5 timme och halvsova... Det känns väldigt skumt att åka hem när andra går till jobbet. Blir helt fel! Sen blev det fel på tåget, men tillslut kom jag hem! Men blomsterarrangemang från balen i handen ;)

Tisdagen bestod utav vila och mys :) Dessutom blev jag fast anställd då!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela