Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Körsbärsblom

Publicerad 2016-04-24 10:20:59 i

Jobbdag igår en men jämn ström av kunder... Slutade kl 17 och mötte upp min sambo i stan, det var nämligen dags för det årliga "titta på körsbärsblommor och fota dem som alla andra" eventet i kungsträdgården. Jag älskar ju blommor och brukar passa på att åka in dit en gång om året och njuta av de rosa vackra blommorna :) Vi var där en kort stund, tog några obligatoriska bilder och sen käkade vi burgare på Vigårda. Det fungerande ungefär som ett vuxen donken och burgarna var goda! Jag åkte vidare till Erik och Anna för inflyttningsfest och blev där till sena kvällen! Väldigt trevlig tillställning med mycket folk och skratt. Missade precis tuben vilket gjorde att jag missade pendeln på centralen med 1 minut!!! Så unnade mig en taxi hem :) 
Nu påväg till jobbet och idag ska jag nog städa förrådet ;) 

Det tar sig

Publicerad 2016-04-22 09:11:15 i

Nu börjar min kryddplantering växa :) Spanar på mina krukor varje dag för att se om det har hänt något och nu så, nu börjar det gro ur nästan alla krukor! 
Även träningen tar sig :) Alla dagar denna vecka har jag gjort någon fysisk aktivitet. Två dagar har jag promenerat på lunchen och tre dagar har jag tränat innan jobbet! Jag har sjuk träningsvärk i mina ben men jag känner mig nöjd! Det tar sig! 
Fick mina nya glasögon i onsdags är sjukt nöjd! Livet rullar på, fredag idag innan jobbhelg. Men om en vecka är jag ledig, längtar lite dit! 

Träningsdags

Publicerad 2016-04-20 09:15:16 i

Nu ska det äntligen bli träna av. Jag hoppas innerligt att jag slipper halsont på ett bra tag nu då det känns som att jag har varit rosslig i halsen nästan hela våren... Men nu har jag känt mig bra i några dagar, peppar peppar... Både igår och idag har jag varit uppe och tränat innan jobbet :) Igår promenad i regn och idag i sol! Därefter lite styrkeövningar hemma. Har träningsvärk idag och lär ha ännu mer imorgon... Jag plågade mig med utfall idag... Jag har saknat träningen, jag gillar att träna på morgonen för jag kommer igång på ett väldigt bra sätt då :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela