Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Hösten är här

Publicerad 2010-09-30 20:35:54 i Allmänt,

Jag tror bestämt att hösten har kommit för att stanna. Det blir bara mörkare och mörkare på kvällen (för er som inte har uppmärksammat det än) och träden har blivit fina :) Gillar alla löven, gillar att gå omkring i dem, det prasslar så härligt om fötterna! Så jag skruvade fast mitt lyse på cyckeln ikväll, det var svprare än jag had eväntat mig! Men nu kan jag se var jag cycklar och kommer inte att bli överkörd :)
Hann även gå en skön prumenad innan det mörknade, får gå snabbare och snabbare för att hinna innan det är mörkt ;P

Eskilstuna i kvällssolen på väg hem från jobbet!Te, nybakta scones och soppa = höstmys

Gamla ting

Publicerad 2010-09-29 21:52:46 i Allmänt,

Vi ska byta lokaler på jobbet, detta innebär att vi kommer att slänga en himla massa saker. Jag har svårt för att slänga. Speciellt sådana prylar som inte går att få tag på idag och som kan vara bra att ha ibland, kanske. Och som är så himla coola bara för att de är som de är! Så jag samlade på mig lite saker! Jag och den andra optikern kommer ha lådorna fulla med "kul, bra att ha saker" när vi har flyttat klart ;P


En för varje tillfälle


Maskerad snart?

På tal om gammalt så kunde denna bild skådas i Flens tidning för några dagar sen, haha! Väcker härliga gamla minnen. Astrid Lindgrens dag - Bettna skola, 11 oktober 1997.


Kan ni hitta mig och gissa vad jag är utklädd till?

Är det du som är optikern?

Publicerad 2010-09-28 19:56:48 i Allmänt,

Idag var det en spännande dag på jobbet, fick vara med om mycket!
Vad sägs om han som har -10 H/V och använder linserna dygnet runt tills de skaver och varken har ett par i reserv eller ett par glasögon? Och levde i filosofin att blir han blind så går han i pension. Han kom utan ena linsen och den andra var INTE att leka med.
Eller att göra synundersökning på någon som sitter fast i handbojor i personen som sitter bredvid. Ja det är ju inte speciellt rymligt i mitt undersökningsrum men det gick och det gick bra :)
Eller den jättesöta tanten som var världens krutgumma även om hon hade alla dess krämpor och rullator!
Och sen han som "skulle se hur det var med starren" och var övertygad om att jag skulle lura på honom allt jag kunde bara för att få sälja...

Tur att det blev kväll så att jag kunde gå en efterlängtad prumenad. Det blåser satan ute men det luktar höst i skogen :) Men solen sken iallafall en stund!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela