Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Fran Buenos Aires

Publicerad 2011-02-23 18:00:51 i Allmänt,

Nu sitter vi har i regnet, skulle ha gott pa Zoo men det oser ner har. Vi ska fundera ut nagot annat att gora... Men det ar iallafall varmt ca 30 grader :) Sa det gar ju ingen nod pa oss iallafall :)Nej, nu vantar nya aventyr :)

Härliga helg

Publicerad 2011-02-13 22:26:14 i Allmänt,

Tiden är knapp och mycket ska hinnas med. Har massor jag vill skirva om men lite tid att skriav det på.
Så kortfattat:

Fredagen slutade på finresturang i Eskilstuna men en väldigt mysig middag :)

Lördag: Först jobba och sen bar det av till Midvinterblotet. Kom precis i tid för att lagin hinna byta om och sluta upp med de andra. Det var en härlig sittning med många kära återseenden och knäppa händelser. Det var eld, men jag fick inte leka :( Aja, det hela slutade inte i Bredäng utan på uppblåst madrass hos Bäver vid halv 5 tiden...Idag:
Åka tillbaka till Esklistuna. Tvättat, städat, gått med sopor, packat och fixat allt som bör fixas. Nu är allt klart och det är bara att invänta morgondagen :)
Ska mysa lite med finaste först!Hej så länge! Vi syns om ca 2 veckor då jag är hemma från Argentina igen!

Det snöar igen!

Publicerad 2011-02-11 14:06:26 i Allmänt,

Då var det dags igen för lite snö och det är ju trevligt men det kunde väll ha kommit lite mindre. Hoppades på våren men jag hade fel...
Idag skulle jag ha åkt till Stockholm. Skulle ha varit framme för ca 1 timme sen... Men eftersom SJ:s tåg inte går när det är snöstorm och de inte sätter in ersättningsbussar så blev det inte så. Skulle ha varit på kärlekspub på MF, pojkvännen skulle ha kommit upp sen och vi skulle äta finmiddag i Stockholm. Men så blev det inte :( Vi är kvar i Eskilstuna istället. Är inte ett dugg bitter!!!
Dessutom så halkade jag påväg till tåget, har skapligt ont i mitt ben nu...

Så nu sitter jag här i hans lägenhet och väntar på att han ska komma hem, för hem till mig orkar jag inte gå om jag inte behöver. Hade ju packat för att komma hem på söndag.

På söndag ska lägenheten städas och all packning till Argentina ska ner i resväskan! För allt är framtaget och klart. Bara det sista ska fixas. Så vad gör jag nu? Känner mig rastlös och sur... Har hämtat ut malariavaccinet och bråkat med SJ, pengarna tillbaka fick vi iallafall!

Suck, pust och stön!
Dags för lite mat kanske?


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela