Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Byggkaos

Publicerad 2015-10-31 09:16:55 i

Nu börjar det. Thomas rev tapet och tog bort luckor igår. Idag försvinner troligtvis väggen med Emma, Philips och min pappas hjälp medan jag är på jobbet... Hade hellre varit hemma och rivit lite kök men måste jag jobba så måste jag. Är otroligt tacksam för mina vänner och familj iallafall :) 
Igår åt jag spökkaka på fredagsfikat, hade en bra dag på jobbet med en kund som tycker att jag har bra ölsmak ;) Han stod bakom mig på systemet när jag valde lite byggöl till Thomas :)
Trevlig helg på er <3 

Flyter på

Publicerad 2015-10-28 09:29:54 i

Igår blev tre flyttlådor packade och det känns lite sådär att vi (jag) har två lådor alkoholhaltiga drycker... Får göra som min sambo sa och börja med fredagsdriknar, att varje fredag göra en ny drink! Vem vill vara med och göra den första när köket är klart?? 
Tvättade tre maskiner och upptäckte att det var stopp i avrinningen så nu är tvättstugan felanmäld... Skönt att ha tvättat lite men irriterande att inte få allt tvättat... 
Laggt upp lite saker på Blocket och hoppas kunna sälja spis och gamla garderoben. 
Fin höstdag idag :) 

Två kartonger om dagen

Publicerad 2015-10-27 09:24:57 i

Packar för tillfället ner minst två flyttlådor om dagen! Vi har nu packat 10 stycken, tömt delar av köket och nästan hela sovrummet! Känns riktigt bra och som att allt kommer hinnas med tills på fredag då vi ska börja med att riva vägg. 
Igår åkte jag ersättningsbuss en bit både till och från jobbet... Hoppas pendeln går bättre idag! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela