Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Fixat!

Publicerad 2015-01-31 09:07:52 i

När man bjuder hem gäster på middag så krävs det en viss planering innan. Speciellt om man jobbar samma dag som middagen ska hållas. Jag tänkte bjuda på min paradrätt för tillfället nämligen rödbetspaj. Igår kokade jag rödbetor, ställde iordning pajdegen, bakade bröd och förberedde efterrätten. Handlade även vin så att vi har lite gott att dricka till ;) Och jag hann sitta en stund och måla naglarna! Dvs allt fixat och klart, nu ska jag bara jobba en stund innan jag får ställa allt i ordning! 
Trevlig helg :) 

Semeltider

Publicerad 2015-01-30 19:24:50 i

Det pratas om semlor överallt och nya påhittade kreationer. Idag på fredagsfikat lyxade vi till det med semlor från konditoriet, en klassisk semla som var ljuvligt god! Min första för i år men definitivt inte den sista :) Vi håller på att göra om lite på jobbet så det har varit lite rörigt... Nya tag imorgon! 

Hemmafix

Publicerad 2015-01-29 23:07:45 i Allmänt,

Tiden springer fram och massor ska hinnas med! Men just nu känns det som medvind så det är väll bara att njuta av det sålänge det varar :) Har köpt tulpaner som känns väldigt fint att ha hemma, har även bokat en kryssning och kommit igång med träningen igen. Det går bra nu! Imorgon träning, jobb och lite mer fix! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela