Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Kjesäter

Publicerad 2007-12-02 12:29:03 i Allmänt,

Kjesäter är en plats med en speciell betydelse för mig. Det var där jag konfirmerades, där jag jobbade som volontär, där jag passade barn, det var där jag var konfirmationsledare och det var där jag vågade.


I en hel månad fick jag vara där i somras J Underbara personer, härliga dagar, konfirmander, bus, skratt, gråt, maten, glädjen, sorgen, kärleksbekymmer, stress, livet, mod, ledarna, OS, hajk, kajak, mer glädje och skratt, kapellet, slottsspelet, allt! Det går inte att beskriva vad vi gjorde denna månad men jag vet att det var en underbar tid!

Uppdatering?

Publicerad 2007-12-02 12:09:48 i Allmänt,

Det känns som att denna sida behöver uppdateras lite... Så nu tänker jag berätta om lite roliga saker som har hänt tills nu, lägga upp lite bilder och skriva några rader. För vi alla har väll behovet av att skriva och visa vad just jag har varit med om!? Och eftersom det var ett bra tag sen jag visade mig här så är det bara att börja ifrån där jag slutade och berätta om mitt liv...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela