Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Planering

Publicerad 2013-08-28 23:01:03 i Allmänt,

Idag har planering stått på schemat! Jag har varit ledig och jag lär komma att uppskatta mina lediga onsdagar mycket! Så först städ och lite fixande i lägenheten, rensade ur min garderob lite vilket känns riktigt skönt! Har även funderat på hur det kan komma sig att jag har en garderob full med kläder men ingenting att ha på mig... Det är ett mysterium!!

Åkte till Eskilstuna, hälsade på gamla jobbet, fyndade fyra säsonger av cityakuten till väldigt bra pris, var på scoutmöte och sen snabbvisit hos Heléne! Det var lite som förr i tiden, en kopp te och massa härligt snack! Jag saknar dig vännen och önskar att jag hade kunnat stanna längre ikväll...

Nu, hem till pojkvännen :) Med förhoppning om att han hostar mindre så att jag kan sova inatt!

Parkhäng

Publicerad 2013-08-28 00:33:09 i Allmänt,

Idag har jag först tjafsat med facebook o ca två timmar och sen med telenor i ca 45 min... Var väldigt trött på tekniska prylar när jag åkte från jobbet idag!
Så vad passar inte bättre än pizza, lite rödtjut och parkhäng med fina vänner i solnedgången? Perfekt avslut på denna dag! :) Är så glad över att ni två har hittat in i mitt liv, känns helt underbart även om jag aldrig lyckas åka hem i tid när ni är inblandade ;PIrriterande

Publicerad 2013-08-26 23:03:32 i Allmänt,

Jag har hela kvällen letat efter en sak som jag behöver till helgen. Den finns i min lägenhet, jag vet det. Den kommer säkert fram när jag flyttar, vilket kommer vara ännu mer irriterande. Jag behöver den och jag vet att den finns! 
Jag hade tänkt att detta skulle bli ett långt och djupt inlägg... Men klockan tickar på och jag måste lägga mig, är lite uppe i varv efter allt letande utan resultat också... 
 
Men bjuder på denna finna bild från min promenad hem från jobbet! Nu jädrans ska jag gå, kan jag inte gymma så ska jag gå! Så har tre chanser på dagen en till pendeln, en på lunchen och en från pendeln! Så det vore attans om jag inte skulle lyckas gå fyra gånger i veckan! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela