Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Med ett leende

Publicerad 2015-05-28 19:31:36 i

Vilken dag på jobbet!! Den började lite småsegt men sen drog den igång på allvar. Jag har idag gjort det jag tycker är allra roligast nämligen pysslat lite och övertygat en kund om att alla optiker inte är värdelösa idioter - och lyckats! Hen var väldigt skeptisk länge men efter en lång undersökning och mycket prat ser nu hen mycket bättre än vad denna gjort på två år! Fortsättning följer men vi fick en bra start!! 
Jag fick även påhälsning av min gamla lärare Fredrik som kom förbi med lite information om hans ögonklinik som jag gladeligen remitterar mina patienter till! Och sen lite fler trevliga kunder på det, så sitter med ett leende på läpparna påväg hem! Ser fram emot morgondagen då ska vi ha bågvisning 😎👓

Color run

Publicerad 2015-05-28 08:34:11 i

I lördags var det dags att springa Color run :-) Det var himla kul trots lite ösregn och kalla vindar... Men när vi gick i mål sken solen! Efter målgång så väntade överraskningspicknick som Thomas och Philip hade fixat - jag och Emma har allt bra sambos :) Så vi satt på klipporna och njöt av skumpa, solen och att ha sprungit 5km i färg! 
Var henna en kort stund hemma innan jag svirade om till Eurovision fest hos Stina :) Och vi var lite mindre färgglada än på fm men lika snygga! Sverige vann och jag måste säga att det är mycket roligare att titta i grupp! Lördagen var en riktigt bra dag! 

Tiden springer

Publicerad 2015-05-28 08:30:34 i

Ja, så känns det verkligen! Massa kul saker händer och tiden bara springer iväg. Efter två dagars förkylning så var jag till jobbet igår. Jag har inte tid att vara sjuk!! I helgen åker jag till Oslo med mitt gamla tjejgäng så att vara sjuk funkar inte. Nästa vecka är det examensfest och därefter födelsedagsfirande och cykeltävlingar! Mycket, men bara trevligheter! Solen skiner och jag har hopp om sommaren :-) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela