Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Helg göra

Publicerad 2017-02-27 18:50:24 i Allmänt,

Nu är äntligen alla inbjudningar klara och postade!! 😊 Känns otroligt skönt och kul att dr snart landar i väldigt många brevlådor. De blev så sjukt snygga! Lägger upp lite bilder snart på processen... Vill att de ska komma fram först ;) 

Helgen var riktigt bra. Vi har varit hemma och tagit det lugnt. Lördagen började med cirkelträning och sen sälja Blå Faran. Nu har han fått komma till ett nytt hem där han kommer få leva vidare tillsammans med många golf kompisar - känns riktigt bra :) 

Vi har även testat lite nu mat! Och ska försöka laga ny mat varje helg vi är hemma och har lite mer tid! Jan varmt rekommendera lammförsbiffar med aubergine gratäng :) Recept på Coop, annorlunda smaker mot de vi brukar ha men väldigt gott! 
Vi har även handlat och fixat. Blev en semmelkladdkaka också. En riktigt bra helg som mestadels har spenderats i soffan :) 

Idag började jag dagen på gymmet - för tredje veckan i rad blev det måndags träning vid 7 tiden! Börjar gilla denna rutin :) Och förra veckan tränade jag till och med fler pass än Thomas 😀 Väldigt nöjd över detta! 

Träning

Publicerad 2017-02-19 10:21:29 i Allmänt,

Första träningsveckan på nya gymmet. Första veckan med min plan och denna vecka gick det bra! Tre pass på gymmet varav ett med instruktör. Min första gruppträning någonsin och det var faktiskt ganska kul och väldigt jobbigt! Cirkelträning i en timme 😊 Har träningsvärk idag... 

Igår var jag ledig så en ganska slapp dag hemma, en tur till panduro i Skärholmen som jag fick med Thomas till! Vi spånade på lite idéer till bröllopet och det blev lite material inköp! Sen vek jag inbjudningar för fulla muggar och nästan alla är klara 😊 Resultatet blir jättefint! Bild kommer när de har landat i brevlådor över hela landet 😊 
Vi avslutade dagen med hemlagad pizza och film! En väldigt bra lördag 😊 

Full fart framåt

Publicerad 2017-02-16 09:20:32 i Allmänt,

I tisdags var jag ledig, tisdags var även alla 💜 dag! En dag som jag egentligen tycker är väldigt över reklamerad men varför inte unna sig en fin middag iallafall?? Jag överraskade Thomas med en 3 rätters middag och skumpa där för och efterrätten var utskuren som hjärtan 💕 😊 Själva dagen i sig var inte så romantisk med tvätt, städ och första passet på nya gymmet 💪. Blev även överraskad med en present på morgonen! 

Igår tog jag bilen till jobbet för att hämta våra bröllopsinbjudningar, de är väldigt fina och precis som vi vill ha det 😊 Idag ska jag bestäkla kuvert och hämta ut banden till dem! Ska bli så kul att få skicka ut dem sen! 
Jobbade över för att installera en ny kortläsare men den sablans apparaten kom utan instruktion och jag tror det saknas en sladd... Och eftersom deras support stänger kl 19 så fick jag snällt koppla in den gamla igen... Fick städat vid alla sladdar iallafall! 
Nu är jag påväg till jobbet, var en sväng på gymmet idag igen 😊 Har en plan för hur jag ska gymma för att komma i form till bröllopet! Nu är det bara att köra - inga undanflykter är okej!! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela