Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Iguassu

Publicerad 2013-12-26 23:18:55 i Allmänt,

Detta underbara ställe, vattenfall överallt och otrolig värme! Dock väldigt svettigt...

På julafton besökte vi den Brasilianska sidan och idag var det även dags för den Argentinska sidan! Helt fantastiskt :-) Har även flygt helikopter över fallen, kan varmt rekommenderas!

Sen har vi legat vid poolen och tagit igen oss lite efter julaftonsfesten! Vilken fest det blev, otroligt kul hade vi! Och om ni undrar vad man lägger på sin jultallrik här så ser den ungefär ut som i Sverige!

God Jul på er alla!Uyuni - Saltöknen

Publicerad 2013-12-18 04:49:02 i Allmänt,

Idag har jag besökt världens största saltöken! Det var väldigt mäktigt och vi har haft sjukt kul :-) Vi har tagit massa kort, gått omkring i oändlighet av salt, besökt kaktusön och åkt skumpig bil! Idag har varit en av de roligaste dagarna på resan! Dessutom har solen varit framme och värmt våra frusna kroppar! Jag har smörjt mig med solskyddsfaktor 30 och är ändå bränd... Men imorgon åker vi vidare mot varmare breddgrader och ska äntligen få sova på bussen idén! Det ska bli skönt!

Potosi

Publicerad 2013-12-17 02:21:09 i Allmänt,

Det är en ganska så tråkig stad där allt är stängt på söndagar... Men efter ca 1,45 h letande så hittade vi äntligen ett väldigt bra ställe! Där käkade vi även middag och jag åt en åt de godaste köttbitarna i hela mitt liv och drack en av de äckligaste mojitos jag någonsin har druckigt... Så kan det gå ;-)


Idag har vi varit nere i en gruva. Fy tusan för att jobba där... Men vi köpte lite dynamit till arbetarna så de blev säkert glada... Det finns en gata här där det är helt laglit att köpa dynamit på, helt sjukt!

Det finns också sjukt mycket jul saker och trams! Men våran buss blev fin när vi pyntade den iallafall ;-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela