Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

11 timmars sömn senare

Publicerad 2011-09-30 12:02:38 i Allmänt,

Inatt har jag sovit i 11 timmar :) Känner mig utvilad nu och jag behövde nog sova igen lite. Synd bara att det är mycket svårare att sova när man är ensam. Hade en mycket bra sömn tills han som låg bredvid gick upp. Sen kom de konstiga drömmarna och störde mig...

Igår var jag och köpte möbler :) 4 möbelbutiker besöktes men tillslut blev det möbler från Hallstahammar! En soffa (divan och bäddsoffa), köksbord med 6 stolar och en tavla med solroser på! Är grmt nöjd med mina inköp! Snart är de på plats i min lägenhet och det kommer att bli sjukt bra!

Idag är jag ledig och i Stockholm :) Snart väntar lunch med Carro, sedan MF och därefter får vi se vad det blir av kvällen!

Vilken dag

Publicerad 2011-09-28 22:54:35 i Allmänt,

Dålig början, bra mitt och relativt dåligt slut. Känner mig orkeslös. Detta har taigt mer på mina krafter än jag har trott. Skönt att jag ser ett slut på det snart iallafall... Så imorgon ska jag göra något ovanligt nämligan tänka på mig själv. Det händer inte ofta så jag tänker ta vara på tillfället då jag verkligen har chansen. Känns väldigt skönt att jag har kommit fram till det iallafall!

Har haft sjukt kluriga kunder idag. Fullbokad med bara klurigheter... Var helt slut när jag gick från jobbet.
Kom hem och skulle fixa en massa saker. Hittade massa gamla saker, sånt som var glömt sånt som kommer fram ibland. Tankleställare. Aja, jag fick rotmos iallafall :) Minns den tiden jag skrev massa dikter. Har många favoriter från den tiden. Fastnade för denna idag.

041017

Krama mig

Jag behöver det

Vill känna att någon bryr sig

Att kärlek finns

Behöver en kram

För att orka

För att leva och finnas

Det är en otrolig skillnad på att leva och finnas

Just nu finns jag

Jag vill leva6, 10 och 31 dagar kvar!

Publicerad 2011-09-27 21:01:14 i Allmänt,

Det finns mycket att längta till! Det ska bli så kul/skönt/spännande/otroligt bra! Har bara bra saker framför mig och snart börjar det :)

Ikväll ska jag få lite scoutsaker gjorda men det går väldigt segt :( Vet inte hur jag ska börja och har ingen riktig inspiration! Men det löser sig säkert! Hade en väldigt trevlig kund idag - ibland är de älskade och ibland är de hatade. Men det mest spännande är att man aldrig riktigt vet vem man står framför. Jag läste min kund helt fel idag och fick en positiv överraskning :)

Nej, nu till detdär jag borde göra! Kvällens lista är: 1. Skriva rekryteringsunderlag till torsdagen 2. Diska 3. Städa på mitt rum 4. Skriva in mitt schema 5. Sova 6. Kolla över lite andra saker 7. Hur ska jag lyckas med detta?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela