Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Tid

Publicerad 2014-07-30 09:21:56 i Allmänt,

Det är konstigt att det alltid ska ta så mycket längre tid att packa än jag tror... Hann inte alls det jag hade tänkt igår och ikväll är det knappt om tid... Har iallafall hyffsad koll på vad mer som ska ner i ryggsäcken! Sen är nästa projekt att släpa allt med sig... Men 8 timmar kvar till semester nu :)

En dag kvar!

Publicerad 2014-07-29 19:35:08 i Allmänt,

Och jag hoppas att den dagen blir lite mindre att göra än idag. För annars hinner jag inte allt jag måste innan min semester. Jag gillar inte måsten men nu har jag några på jobbet... Även om det är kul när tiden går fort så vill jag fortfarande hinna med allt...Fick denna av min kollega idag :) Träffar henne inte förarens om tre veckor nu! Idag har jag haft sjuk träningsvärk... Lite härligt men oj vad ont i benen och rumpan jag har! Nu blir det hem och packa inför DUST!

Snart semester

Publicerad 2014-07-28 09:31:14 i Allmänt,

Tre dagar kvar på jobbet innan 2,5 veckor semester :) Jag längtar, snart är det min tur att vara ledig! Men mycket ska hinnas med innan dess, det mesta scoutrelaterat och mycket småfix innan vi lämnar Sthlm på onsdag kväll. Idag kommer Emma till mig för spakväll :) Jag har tränar nu på morgonen innan jobbet och nu sitter jag på ett sent pendeltåg... Suck, dessa tåg, det har varit något varje dag nu...Hittade dessa på min morgonrunda :) Tänkte att de passade väldigt bra på vårat bord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela