Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Trerätters

Publicerad 2014-12-29 09:03:24 i

Igår var vi bjudna hem till Emma och Philip som serverade en väldigt god trerätters middag :) Martina och Andreas var också där och det var väldigt kul att träffas allihopa igen! Skön söndagskväll efter en lång dag på jobbet utan folk i butiken... Söndagar är märkliga ibland jättemycket och ibland helt dött... 
Idag är det en härlig vintermorgon utanför pendelfönstret. Det är några minus, "snödimma" och solen skymtar snart fram. Jag längtar till fjällen men har svårt att få ihop en skidsemester i år... 

100

Publicerad 2014-12-28 17:25:44 i

Idag på morgonen körde jag mitt 100de träningspass :) Känner mig mycket nöjd med mitt träningsår. Dessutom finns det förbättringspotential till nästa år vilket är bra! Tre pass i veckan, har fungerat bra under hösten så ska försöka köra det under hela nästa år, iallafall i början då sommaren kommer tidigt ;) 

Min julklapp

Publicerad 2014-12-23 09:16:48 i

Jag har ett tag känt en längtan att resa igen. Resan till Gran Canaria är bokad, ska bli himla kul en vecka med min älskling! Men det är det lite större resebehovet som pockar på... Behovet att få upptäcka något nytt, långt borta, värmen, kulturen, ja allt som hör till! Så nu är det bokat!!! Två veckor i Barsilien närmare bestämt i Sao Paulo! Tack Maria för att jag får följa med, det kommer bli fantastiskt :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela