Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

och så idag...

Publicerad 2009-01-30 22:01:24 i Allmänt,

"Hej då, vi ses i morgon!"  - Jag
" Hej då, vi syns på måndag..." - Mina klasskamrater

Behöver jag ens säga att det var en aningens tomt på föreläsningen idag? Och nu var jag väldigt trött! Och jag kovar att det går ganska så bra att skriva när man håller på att somna, dock så är det en aningens oläsligt! Men jag var där och jag antecknade :) Och det var ju bara 2 föreläsninger som plötsligt förvandlades till 4!!! Jag skulle aldrig få åka hem och sova...  

Men efter att ha inhandlat, lite mat, dricka, lagat mat och diskat så somnade jag :) Det var riktigt skönt! Sen ringde min mor och då fattade jag inte alls var som hände eftersom jag trodde att det var väckarklockan som gick igång...

Och sen var det bara att gå upp och tvätta, laga mat och städa! Nu är det väldigt fint här i min lägehet :)

Nej, nu ska jag packa min väska för i morgon väntar nya spännade äventyr ;)

Igår var det inte min dag...

Publicerad 2009-01-30 21:54:22 i Allmänt,

Det började med föreläsningarna i skolan och jag var verkligen jättetrött! Ville bara åka hem och sova... Vilket jag även skulle göra, senare... Men det är ju tur att manhar omtänksamma klasskamrater som lägger märke till ens tillstånd:
Björn: "Matilda, du ser helt död ut..."
Hilda: "Hur är det matilda, du ser lite em trött ut..."
Jag lovar jag var trött!

Så när jag kom hem var det ingen ide att gå och lägga sig - jag skulle ju på fest :) hade ingen lusta alls men fest blev det i alla fall!

En Mexikansk julgransplundringsfest som var mycket trevlig :D Dock så lyckades jag missa 2 bussar och en tunnelbana på vägen dit och blev lite sen... (Så går det när busstidstabellen på sls hemsida inte stämmer överens med den i busskuren...) Men jag fick mig en trevlig pratstund med Gustav när jag gick mot Ropsten. Det var riktigt halt ute - jag lovar!

Ja, vad gjorde vi då på festen... Vi snackade mest lekte lite lekar (3:orna vann med 1 poäng över oss 2:or...) och spelade biljard :D Det var grymt kul att spela lite biljard igen och jag har aldrig blivit så utklassad som jag blev igår. Shit Rebecca satte alla bollar på första försöket! Vi bara stod och gapade!

Sen på vägen hem så somnade jag... Först på T-centralen, sen på tunnelbanan och sen på bussen hem... Jag var ganska så trött :P (Men jag lyckades som tur var komma av bussen på rätt ställe...)Den mexikanska klädseln blev inte mycket bättre än såhär... Men det är riktigt kul att alla klär upp sig /ut sig när det är tema :) Även fast jag knappt lyckades....

Vilka dagar!!

Publicerad 2009-01-28 20:59:35 i Allmänt,

Det började med en tenta igår.. Rättare sagt omtentan i instrumentoptik! Därefter satte jag mig och läste lite ur kursboken för jag har bestämt att jag faktiskt ska läsa ur boken den här kursen (dock så gick detta mycket segare än jag trodde...).

Sen åkte jag till Västerås :D Det är faktiskt en tråkig stad när man har tid att fördriva där ensam,... jag hittade många små billiga saker som tillslut blev dyra saker... (När ska jag lära mig att många billiga saker brukar bli dyrt i slutet? Aja vissa saker lär jag nog aldrig lära mig...)

Men lagom tills jag har gjort stan 2 gånger och mina axlar höll på att lägga av totalt så kom Daniel och hämtade mig! Vi åkte och klättrade - Det var kul :) Roligare än jag trodde faktiskt! 
Sen åkte vi tlll hans mor och åt middag (jag undrar vad hon tror om mig egentligen, jag dycker upp där någon gång ibland... och nu i svettiga träningskläder...)
Jaja... Hem till Daniel för att byta om och sen åka på bandy match! Så nu har jag varit på min första bandymatch - Det var ganska så tråkigt, fast mest för att jag inte såg bollen och frös lite...

När vi sen kom hem igen så var klockan mycket och det var bara att gå och lägga sig... Så min resa till Västerås kan jag tycka var helt onödig! Fast det var ju kul att träffa Daniel igen!

Så upp idag 06,00 för att åka buss, tåg och tunnelbana innan jag kom fram till skolan och kunde vara med på 30 min av min föreläsning... Sen räknade vi lite!

Jag var bra trött och ville åka hem och sova en stund innan jag skulle jobba men så blev det inte riktigt!
De ringde från jobbet - hade jätteont om folk så det var bara att åka dit!

Jag gick från min lektion 12,10, lyckades göra mig presentabel för jobbet, sprang in på ica och var på jobbet precis i tid 13,00 :) Jag lovar man hinner precis kasta i sig en stor macka på tunnelbakan mellan Odenplan och Alvik (ca 10 min, japp det var min lunch)... Jag lyckades stressan ner på jobbet och det gick riktigt bra att jobba, det var till och med kul :) Jag var deras räddande ängel som de sa ;)

Och till det roligaste av allt - Jag klarade min omtenta igår :D (fick tentan av läraren när jag sprang från lektionen från jobbet)
Och jag har dessutom klarat min Perceptionstenta som skrevs nu efter jul :D
Nu ligger jag inte efter med någonting i skolan! Det är så underbart skönt!!

Matilda du är bra :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela