Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Dimma

Publicerad 2015-09-29 09:23:45 i

Idag var det lite dimmigt ute... Men en härligt frisk morgon då jag tog tag i träningen efter min förkylning. Nu kör vi igen, hoppas jag kommer in i samma takt som tidigare! 
Igår åt vi rotmos <3 Det äter jag en gång om året och det är alltid lika gott!! 

Jobbhelg

Publicerad 2015-09-28 09:05:08 i

Det var min tur att jobba i helgen... Fick en bra helg på jobbet, ganska mycket spring men hann fixa endel. Fredagskvällen blev lugn, fick besök av svärmor som lämnade massa egenodlade bönor till oss :) Lördag efter jobbet bjöd jag ut min kärlek på dejt, det blev sydamerikanskt - god mat, bra pisco och trevligt sällskap :) Senare på kvällen blev det 90 års kalas för min del, dvs Maria firade med två kompisar som alla fyllde 30. Trevligt folk, bra kväll men tidig då jobbet hägrar dagen efter. 
Söndagen blev lugn på jobbet och lugn hemma. Lagade middag, tittade på cykel... Fixade lite och la upp en plan för köket! Nuså, ska vi väll äntligen komma igång på riktigt!! Skördade lite morötter från balkongen igår, små men goda :) 

Målarbok

Publicerad 2015-09-24 08:09:02 i

Nu har jag också nappat på trenden och skaffat mig en målarbok för "vuxna". Det är faktiskt väldigt rogivande att färglägga efter olika mönster och kan man inte rita själv så var detta ett bra alternativ :) Så nu kommer jag att sitta med detta på pendeltåget, på lunchen och på kvällen! Känns även skönt att kunna göra något annat på pendeln än att stirra på telefonen eller läsa bok, ibland behöver man bara låta tankarna flyga... 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela