Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Varför ska jag inte vara värd det bästa?

Publicerad 2010-07-28 23:13:55 i Allmänt,

Svaret blev att jag är visst värd det bästa :) Och det blev en dyr vandringsryggsäck! Men den kommer att hålla i många år, är snygg, har sjukt många genomtänkta funktioner, är vattentät, känns bra och den är MIN! Är helt klart nöjd med mitt köp :) Har även laggt upp en liten ekonomisk plan för kommande resor!

Nu ska jag sluta bråka med min dator och gå och sova!
Vi får ta en ny fajth imorgon om jag hinner...
Om 2 dagar har jag semester :D Scoutläger väntar :D

För jag har tomater på min balkong :)

Publicerad 2010-07-27 23:20:21 i Allmänt,


Här har det hänt lite saker sen sist!
I fredag var en riktigt bra dg på jobbet som slutade med "Men Matilda, sådär kan du ju inte se ut, du förstår väll att du inte kan ha en sån frisyr, du passar ju inte i glasögonen då"! Haha! Mina arbestkollegor är för härliga ibland! På kvällen kom Caj och hälsade på! Vi gjorde ett tappert försök med att göra stan, det var dött...

I lördags var det jobb och sen Stockholm :) Blev tyvärr inget Dunder och Brak :( Men det blev en riktigt trevlig Potatisåterträff och grillkväll! Vi träffas allt för sällen och Hannas kompiusar är alltid lika snälla som låter oss vara med!

I söndags träffade jag Kristin en snabbis och åkte sne till Flen. Lägerpackade och hjälpte mamma med min medeltidsklänning :)

Dagens bästa köp, jag är ju trots allt optiker, om någon missat det:


Bra dag idag :) Har dock inte hunnit så mycket som jag hade tänkt, men lite äventyr nu ikväll iallafall! Och jag kom hem välbehållen så ni behöver inte vara oroliga för mig!

Lila mixer

Publicerad 2010-07-20 22:56:00 i Allmänt,

Idag har jag inhandlat mig en lila mixer :) Och gjort grönärtsoppa som jag har blivit tokigt förtjust i :)Helgen spenderade i Västerås med Martina och Gustav :D Det var väldigt trevligt! Vi snackade en massa skit, gick på långprumenad och gjorde stan! Favoritfiket är fortfarande Global, de har sjukt snygga saker där! Och som vanligt när jag har planerat in bad, så regnar det! Lyckas nog träffa de enda regniga dagarna den här sommaren:(
På söndagen var jag och Gustav på bio och såg en sådär bra film, den hade sina stunder men inte så mycket mer! Vi gjorde även våran egna glass :) Min blev en gammaldagsvanilj med hjortron, brownie och kolasås :) Mums!

  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela