Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Första advent

Publicerad 2014-11-30 20:18:02 i Allmänt,

Varför ha en "traditionell" adventsljusstake när man kan komponera sin egna?? 
Glad första advent på er <3 
 
 

MF sittning

Publicerad 2014-11-30 19:54:38 i Allmänt,

Dethär med att ha en lugn kväll på MF var något jag intalade mig själv att jag skulle ha igår... Men att det "spårade ur" innan vi hade fått in vinet, det talar ju för att det blir allt annat än lugnt ;) Det var i vilket fall väldigt kul! Arne hade hyffsad koll och vi drack varannan vatten ett tag... Sen att jag fick för mig att ta sista pendeln hem, det är en helt annan sak. (Varför ska jag aldrig lära mig??)
Med andra ord - Jag var ganska trött på jobbet idag... 
 
 
Tema - Allt förutom kläder! Så jag blev en julklapp! 

Ledig dag med frivilligt jobb

Publicerad 2014-11-28 18:51:46 i

Igår var jag ledig, passar på att luncha med Carro, hälsa på Björn en snabbis och gå en sväng på stan utan att köpa något... Eller ja, utan att köpa det jag skulle iallafall :-P 
Jag blev akut hungrig och fick inköpta en bulle och smoothie, det var väldigt gott! Satt med näsan i min bok så att jag höll på missa att gå av vid jobbet. För jag jobbade igår, för att jag ville, på min lediga dag! Var på jobbet vid 18 tiden, gick några ärenden fick kvällsmat och sen kl 20 öppnade centrum portar igen för Tomtenatta, fina erbjudanden i hela centrum fram till kl 23! Vi hade mycket att göra och det är alltid kul att jobba när det händer något extra! Så en sen kväll igår, håller på att somna på pendeln påväg hem nu... Är lite tur att kvällens planer fick flyttas på för jag är något grymt trött! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela