Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Skit också!!!!

Publicerad 2010-05-27 23:18:50 i Allmänt,

Allt som gick så bra! Nu känns det mest som att jag går omkring i ett mörkt hål och om jag börjar tänka så slukar det mig! Måndags var en hemsk dag, i tisdag så orkade jag bara inte ta mig till skolan, onsdag var en bra dag och jag fick mycket gjort. Idag var en okej dag. Har kollat över min ekonomi och konstaterat att det är någon som är väldigt bra på att göra slut på mina pengar... Hm, kan denna vara snäll att sluta med detta beteende?

Har inhandlat det sista till alla examensfester idag :) Och jag hoppas på en väldigt kul helg! Min klasskompis sa till mig igår: Men Matilda du verkar inte så ledsen över det som hänt, han mötte sedan min blick och rättade sig snabbt till, eller som du visar iallafall... Fan också! Varför???

Var på middag igår hos Marcus :) Det var mycket trevlligt! Och vad som helst kan hände med mina underbara klasskamrater. Rätt som det är har någon ett häftstift i fingret ;P Och jag tackar Blå hajk för "tvesovla" :)

Nej, nu ska jag nog sova en stund så att jag orkar upp imorgon igen...

I Need A Hero!

Publicerad 2010-05-23 20:54:50 i Allmänt,

Pray to your god, open your heart

Whatever you do, don´t be afraid of the dark

Cover your eyes, the devil inside


Lie awake in bed at night
And think about your life
Do you want to be different?
Try to let go of the truth
The battles of your youth
'Cause this is just a game

It's a beautiful lie


What´s the point of doing anything

If you´ll never notice


Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig!

På bättringsväsgen

Publicerad 2010-05-22 18:22:51 i Allmänt,

Huvudvärkan är nästan borta nu :) Fats kroppen är helt kajko... Men men! Har jobbat idag iallafall och vi hade riktigt mycket att göra! Trost fint väder, vad har hänt med kunderna??

Efter jobbet gick jag hem i den sköna solen :) Sedan belv det plugg på balkongen i solen! Så nu hoppas jag på lite färg till examens! Det är helt sjukt om 2 veckor har jag min sista examensfest och sen är jag fördigutbildad :D Helt stört!!

Nu ska jag laga mat och sen hoppas jag att få tala med dig, om du vill vara kvar i mitt liv. Du har varit en aningens frånvarande på sista! Snälla stanna!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela