Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Semester dagar

Publicerad 2016-03-31 02:05:45 i

Jag är i Thailand, det är varmt... Det är väldigt skönt men med värme som inte någon gång går under 26 grader så får man klaga lite men inte mycket ;) 
Dagarna har sett ut som så; Badat i havet, ätit frukost, legat på stranden i skuggan (solen är farlig), lunch på stranden, em i skuggan och vid bungen, kvällen hänga vid minimart och käka middag. Igår fick vi provdyka i en pool, svalde nästan halva poolen men vad gör man inte för att låta sin dröm gå i uppfyllelse :) Det är fantastiskt god mat här, faktiskt ännu bättre mat än på förra resan... Det är mer thaimat som vi är vana vid fast mycket bättre ;) 
Idag är det äntligen dags för dyk i havet :) 

Hemhemma

Publicerad 2016-03-20 19:02:33 i

Då var denna helg slut... Tänk att helgerna alltid ska gå så rackarns snabbt!! Jag skulle vilja vara ledig lite mer och hinna träffa vänner och fixa med saker och ting men men imorgon åter på jobbet igen... 
Började lördagen med scoutmöte i Örebro, efter ett försenat tåg och bortsprungen nyckel till lokalen så blev det äntligen lite möte! Liftade med Charlottas pappa till Katrineholm där Mamma kom och hämtade mig. Åkte hem till mamma och fick lunch för att strax därefter ta bilen till Martina! Fick en väldigt fin em hos Familjen Hägg 💜 Och en mycket trevlig pratstund och lite gullande med Marcus! 
Middag med Mamma och Pålle hemma och därefter släkte vi ljusen. Jag hjälpte mamma att skaffa fb så nu kan hon spionera på en 😜 Blev en tidig kväll med tanke på att jag gick upp 6,30... 
Heléne har lyckats få tag i Kent biljetter till mig 😍 Tack så hemskt mycket för hjälpen, hade inte fått några utan dig! Kommer bli magiskt! 

Söndag blev liten sovmorgon innan vi åkte till Mormor och våldgästade. Hon mådde inte så bra så mamma gick ner och vävde medans jag tvingade mormor i säng och tog fram snabeldraken och började städa och fixa! Blev fint resultat :) Sen lagade vi lunch och mormor blev piggare! 
På em har jag hängt i mammas träd och sågat! Jag har fått vara ute och jag har kelat med lammen, en perfekt em i mina ögon! Nu tåget mot stan igen... 

Påväg

Publicerad 2016-03-19 08:56:52 i

Klockan ringde 5,30 och då var det bara att snällt stiga upp och hoppa in i duschen. Tog pendeln 6,31 till centralen för att ha lite mer marginal till tåget än 9 minuter som pendeln senare hade inneburit... Jag liter inte på pendeln! Men eftersom tåget avgick 8,10 istället för 7,25 så hade jag ju lugnt kunnat ta den senare pendeln och fått sova lite till. Nu lär jag bli minst 45 minuter sen till mötet DUST styrelsemötet. Men jag har naturgodis och en bok att sysselsätta mig med på tåget ;) Kvinnan bredvid har även knäckt sin första öl kl 8,45... Bra start idag ;) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela