Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Min dag

Publicerad 2015-02-27 09:31:03 i

Igår var vi kort om folk på jobbet, dvs vi var två... Och vi är lika många idag men med lugnare bokningar! Jag hade en dam ca 75 år gammal som kollade synen igår, en bit in i undersökningen ringer hennes telefon... På högsta volym börjar sälskapsresans "jag var ju nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig"!!! Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig, fast tyst så hon inte skulle höra! Vem tror att en fin dam har den som ringsignal?? 

Dagen flöt på och Strep kom förbi och kollade synen! Därefter åkte vi till gamla stan och Vapiano för aw och skitsnack :) En mycket trevlig kväll! Tack :) 

En helg att leva länge på!

Publicerad 2015-02-25 22:30:19 i Allmänt,

 
 
Helgen var en riktigt bra helg, en såndär helg som lever sig kvar länge i minnet och man kan prata om länge efteråt. Det var kryssnings reunion med mitt gamla katrineholms gäng, folk som jag inte träffat på 4,5 år!! Fantastiskt kul! Och även om vi inte har träffats på länge, eller kommer att kanske träffas så ofta så var det som förut! Det var party från första början och jag dansade hela natten långt! Håkan hade bokat en svit och det var riktigt swit ;) Vi fick "falukorv" till efterätt och jag vet inte vad för fler tokigheter som hände. Tack alla inblandade för en fantastisk kryssning! 
 
(Bilderna är i lite omkastad ordning men vad gör det!) 

Morgonstund

Publicerad 2015-02-25 09:12:42 i

Idag fick jag en drömstart på dagen! Har sovit helt okej, vaknade utvilad och pigg när klockan ringde! Så ut, för första gången sen i höstas på en morgonpromenad, i solen!! Ett väldigt bra sätt att börja dagen på! Efter min pw blev det några styrke övningar hemma! Nu är jag påväg till jobbet, tre dagar att arbeta innan vi åker :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela