Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Dagarna

Publicerad 2017-07-24 09:21:47 i Allmänt,

Det känns som att tiden springer iväg... Var hemhemma en sväng i onsdags och på torsdag bär det av igen hemhem. Blir mycket bröllopsplanering nu! Men vi har det väldigt vara ändå! I fredags fixade jag på balkongen och fick tid till att pyssla lite 😊 Det blev egna kort med tryck av penséer! Enkelt och kul! Alkoholfri fredagsdrink med fläder och mynta! 

När ens sambo är sur men gör allt han kan för att verka glad så kan en postit lapp vara bra att ha 😂😂 

Lördagen blev jobb och sen storstädning av lägenheten. Välbehövligt men tråkigt. På söndagen tog vi fin frukost och Thomas fixade pannkakor med Nutella, jordgubbar från balkongen! På söndags kvällen fick vi besök av Therese, Jesper och lilla Tove! Mycket trevligt med detta lite oväntade besök från Malmö! Vi åt middag och efterrätt och pratade tills Tove blev för trött och de fick åka hem för att lägga henne. Jesper drog nitlott i kylen då det visade sig att vi fått ned några flaskor alkoholfri öl från Tyskland som smakade julmust! Han fick en riktig öl sen! 

Idag blev det gymmet innan jobbet! Har haft en veckas uppehåll så det kändes väldigt vara att vara tillbaka där igen! 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela