Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Påsk

Publicerad 2017-04-19 07:39:31 i Allmänt,

Påsk och jag var ledig tre hela dagar, fantastiskt!! Vi tog tåget på torsdag kväll ner till Flen där pappa hämtade oss. Vi var alla trötta efter arbetsveckan så det blev en tidig kväll. 

På fredagen åkte vi hem till Martina, Andreas och Marcus för lunch. Vilket var mycket trevligt och vi var där till långt in på em 😊 Tack fina vänner, känns alltid lila bra att få besöka er 😘 
Efter lite proviantering i Flen åkte vi hem till Pappa och förberedde inför morgondagen, därefter hem till Mamma via Katrineholm då Pappa och Helene skulle på fest där. Middag hos Mamma och sen ett stort varmt långt bad hemma i Pappas fantastiska badkar 😊 Mycket lyckad dag! 

Påskafton och lite sovmorgon! Därefter lång promenad i solen och snön. Det hade snöat nästan hela fredagen så det låg ca 1,5 dm snö när vi vaknade. Men solen värmde på bra och bara på den tiden vi var borta så hade snön nästan halverats och vi hörde hur det droppade överallt där vi gick 😊 

Påsklunch med Pappa, syster med kille, Helene med barn, föräldrar och barnbarn! Ett stort gäng med andra ord slog sig ner och avnjöt en 3 rätters Påsklunch! Myclet trevligt och god mat där alla var delaktiga på något vis! 


På kvällen rullade vi hem till Mamma för att få ännu mer mat och sen var vi en lång stund ute i ladugården och kelade med lamm och såg när några till kom till världen 😍 De är ju bara för underbara de små liven!! 

Söndag och stora bilköpardagen 😁 Vi lurade med oss min Syster och kille till Eskilstuna för att titta på bil. Vi hade spanat in oss på en Passat och efter provkörning och lite funderande så slog vi till 😊 Vi är numera bilägare och det känns så himla bra att ha en bil! En bil som kan användas när vi känner för det och som vi inte behöver oroa oss för om den ska starta eller ej! 

Vi kom dock ca 1 timme sent till lunchen hemma hos Mamma men alla var glada för våran bil så vi blev förlåtna! 
Eftermiddagen spenderades hos mamma och ute hos fåren. Vi tog sedan och lastade in både cykel och sommardäck i bilen och åkte hem! Den är myclet rymlig våran numera silvriga bil 😊 

Många och jobb. Väldigt lugn dag på jobbet. Måndagskväll och Emma och Phil kom över 😊 Lika trevligt som vanligt och det blev en lite senare kväll en någon hade räknat med... Men det är väll helt normalt att slita ut allt innehåll i bokhyllan när man har gäster på jakt efter psalmboken kl 22,41 på kvällen?? 😂😂 Aja, den är fortfarande borta och böckerna har inte hoppat in igen... Tänkte rensa bokhyllan när jag ändå håller på men det lär nig tyvärr ta ett tag då kasta saker inte är min starkaste sida... 

Kommentarer

Postat av: Martina

Publicerad 2017-04-19 22:13:50

Tack själva för besöket! Känns väldigt lyxigt att få ha er här <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela