Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Vänner ❤️

Publicerad 2020-02-02 22:17:56 i Allmänt,

Tänk, vad skulle vi göra utan våra fantastiska vänner? Ni som alltid ställer upp och finns där oavsett vad! Vi kanske inte hinner träffas lika ofta längre men när vi ses är allt som vanligt!

I går kom Gustav (M) hit och vi har inte setts på länge men det var så mysigt att ha dig här! Lisette somnade tidigt och efter det så snackade vi skit och spelade spel. Det var längesen vi spelade spel och det ar skönt att bara vara en stund utan att ha Lisette i knät. Gustav sov över så vi kunde umgås en stund på fm också innan han for hem. 

Idag kom Fredrik våran granne och vän för att hjälpa oss med listerna i vardagsrummet! Nu är alla taklister uppe 😊 Och även fönsterfoder runt ett fönster! Så skönt att det börjar närma sig klart ännu mer nu 😊 Dessutom bjöd han hem oss på middag så vi fick en trevlig kväll hos hans familj. Vilken helg det blev! 😊



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela