Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Flyttlasset

Publicerad 2019-05-31 08:50:25 i Allmänt,

Vi har ett tag jobbat för att få huset klart och lägenheten packad. Vardagsrummet är nu i stort sett klart, det saknas bara lister och lite el, sen så! Men nu har det iallfall fått möbler 😊 För igår gick flyttlasset!
Vi åkte upp till Sthlm tidigt på morgonen för att låna bil av Thomas jobb. Väl i lägenheten mötte Emma, Phil, Eriksson och Ann-Sofie upp och arbetet började direkt med att bära lådor och möbler ut i bilen. Emma och Eriksson packade den mästerligt så att allt satt fast med hög pressision. Det gick mycket snabbare än jag hade trott och vi fick med allt förutom sängen som skulle stå kvar, en hylla och cykel. Känns så bra 😊 Jag hade dessutom bästa uppgiften att passa Alma 😍 Dock så var hon lite svår sövd när det hände massor runtomkring.
Innan vi åkte söderut så åt vi den traditionella pizzan och han umgås lite mer med våra vänner ❤️ 
Kl 13 gick bilen söderut, det blåste rejält så fick hålla hårt i ratten. Är glad att jag kört den en gång tidigare för det kändes mycket lättare nu! Väl framme i huset så mötte Pappa, Mamma, Pålle, Martina och Andreas upp för urpackning av bilen! Det gick så himla snabbt och smidigt. Mamma hade gjort rabarberpaj som vi avnjöt innan vi flyttade ur allt! Sen fick vi även hjälp med att montera ihop lite möbler och ställa lite tillrätta 😊 Så nu står hela bohaget i huset, det mesta i kartonger och det är lite rörigt men känns ändå väldigt bra 😊 Det bästa är nog också att vi har kunnat flytta in lite då och då, vi har saker uppackade så att vi klarar oss även om vi inte packar upp någon låda! Så om bebisen får för sig att komma nu så klarar vi det!
Martina och Andras med barn stannade på middag, väldigt trevligt att sitta ner en stund och få prata lite 😊 Därefter tog vi stora bilen och for till Sthlm igen... Thomas jobb behövde ha den tillbaka idag kl 9 så lika bra att köra upp den! Har sovit sista natten i lägenheten där det endast finns en säng, en stol, en hylla och lite mat saker.
Sitter nu på tåget för att jobba sista dagen innan föräldraledigheten, känns ganska konstigt men bra!


Bästa jobbet, passa Alma medans de andra bar 😍


Alla hjälper till, dock var Boomer ganska dålig på att bära... 😂Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela