Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Halloween 🎃

Publicerad 2017-10-30 09:20:21 i Allmänt,

Förra veckan var en bra vecka. Min förkylning började ge med dig och jag kände inspiration för träning. Så två pass i helgen, cirkelträning och body attack! Body attack var sjukt jobbigt med väldigt kul, var ett prova på pass och jag fick upp flåset väldigt snart vilket är meningen! Idag blev det också gymmet innan jobbet, kanske inte är så dumt att ställa om klockan trots allt... De har klätt in hela gymmet med halloween pynt 😊 Spindlar i nät och skelett. Trevligt att de också gör lite fint för denna helg som var. Vi har även pyntat i butiken. Så himla snygg skyltning och älskar våran döskalle med godisögon som ser galen ut!! 


Vi har haft franskt besök i helgen 😊 Gustav hade två vänner från Frankrike över på besök och de behövde någonstans att sova. Så vi ställde upp och hade en väldigt trevlig fredagskväll med middag och drink 🍸! 

I lördags var vi en sväng på stan och gick lite ärenden, bla så inhandlade vi nya salt och pepparkvarnar som vi bestämt att föra för presentkortet vi fick på bröllopet 😊 Den stora händelsen för dagen var ändå att gå på street art utställning på Magasin 9 i Värtahamnen. Jag är ju ingen museum människa med detta var riktigt bra! Massor med konst som har funnits i världen ute på gatorna. Vissa finns kvar, vissa är övermålade. Jag gillade skarpt alla 3D illusioner och hur levande allt kan se ut. Där var vi rätt länge och tittade på allt. Lite eftermiddags mellanmål med vin på magasinet medans vi begrundade allt vi hade sett och sen iväg till Strep för middag! Laxburgare och hundmys avslutade lördagen. En väldigt bra dag. Söndag blev lugn med träning, lite plock i lägenheten och slappade framför teven. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela