Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Härlig helg

Publicerad 2016-05-30 19:49:36 i

Jag har haft en riktigt bra långhelg! Blev överraskad av min fina sambo med en tidig födelsedagspresent och fick ett brev med instruktioner + packlista! Skulle packa finkläder, badkläder, träningskläder, jobbkläder och regnkläder!! Kan säga att det blev en stor väska med allt detta plus skor till! 
Vi satte oss i bilen och svängde söderut, listade ganska snart ut att målet för kvällen var Linköping. Men att han hade bokat ett rum högst upp med egen bastu och terrass, det kunde jag inte lista ut!! Vi gick en sväng på stan, blev hungriga och käkade middag för att sen avnjuta en lugn kväll med bubbel och bastu på rummet 💗 
Efter en natt med riktigt bra sömn (var längesen sist...) gick jag upp och körde ett hårt och snabbt pass på gymmet. Därefter lite bastu och sen frukost! Var en fantastisk frukost med allt man kan tänka sig och våfflor :) 
Tack älskling för en väldigt bra present! 

Därefter körde vi iväg med en spellista för bråvalla och målet - Hornshökhult där svärmor har köpt hus/gård. Väl framme väntade rundvandring, lunch med sparris och en kvällspromenad upp på berget i naturreservatet bredvid. Det blev bestickning av två berg då kartan visade helt fel och vi tog fel topp först... Men vi fick en härlig promenad på kvällen :) 
Efter en skön natts sömn och lite sovmorgon fick vi väldigt god frukost innan vi begav oss it för att titta på ägorna. Det blev en skogstur på ca 2 timmar och sen sprang tiden ikväg... Vi packade lite snabbt och begav oss mot Söderköping för att äta glass men regn och ingen plats inomhus resulterade i ett sms till Charlotta som tog emot oss med nyinhandlat fikabröd i Norrköping :) Väldigt mycket bättre att fika hos en fin vän istället för i regnet! 
Bilfärden tog oss senare till Kvarntorp för middag med mor och syster. Vi gick en sväng även här och plockade liljekonvaljer :) 
Kvällsfika med tårta fick vi innan vi vid halv nio tiden styrde Blåfaran mot Stockholm och hemmet! 
En härlig helg var slut och alla blommor på balkongen överlevde! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela