Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Indiskt och fysiologi

Publicerad 2008-01-31 13:41:30 i Allmänt,

Jag var på Indisk resturang igår :) Min klasskamrats pappas resturang, det var så himla gott :)
Jag kan starkt rekommendera den, Indian Sitar vid Mariatorget!
Lamm med honung, grädde, nötter, kokos kan jag starkt rekommendera :) Och även för den som är väldigt kännslig för stark mat (som jag är) så var den helt perfekt ;) Jag åt även lite av Carros mat, den var stark stark!
 
Kroppens allmänna fysiologi handlar inte om kunskap, det handlar om tur! Jag tyckte att jag kunde lite av varge och det är väldigt irriterande när man sitter på omtentan och vet att jag läste detta igår men kna inte komma ihåg vade det var... Suck! Det går inte att komma ihåg allt och det handlar om tur om du kommer ihåg just det som står på tentan att du borde komma ihåg just idag... Det får nog bli en omtenta till på dethär... Men jag blir väldigt lesdsen/arg/besviken på mig själv och jag får färre poäng än förra gången...

Men idag var det upp till skolan med nya tag :) Vi testade olika saker på varandera, vilket var kul och intressant! De kom fram till att jag har en Esofori, både på långt håll och nära! Vilket kan kanske förklara lite om mina ögon (i alla fall i en senare kurs när vi lär oss mer...)!

Men nu ska jag gå och försöka få tag i Charlotta som skulle vara här i stan idag! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela