Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

8 månader

Publicerad 2020-02-25 21:41:16 i Allmänt,

Idag blir våran lilla solstråle 8 månader 😍 Det firar vi med semlor eftersom det även är fettisdagen och med pannkakor som är en favorit! Dottern har varit nöjd hela dagen och vi har haft besök av Mita och Lukas! Alltid lika trevligt med besök.

Helgen till ära var vi i Sthlm, först hos Maria och sen hos Allisons. Vi sov kvar och hade en kväll "som förr i tiden" 😍 Söndagen avslutades med ett besök på Ikea - nog det snabbaste besöket vi någonsin har lyckats med! Lisette skötte sig exemplariskt förutom en liten stund på lördags kvällen...

På alla ❤️ dag så hade Thomas beställt blombud till mitt jobb! Tänk vad han kan man min man ❤️

Förutom det så rullar vardagen på. Våren är här med krokusar överallt som rådjuren käkar... Så nu är det krig och jag har klätt in hela trädgården med granris och fårull så förhoppningsvis håller de sig borta... Vi skulle planera lite helger framöver och insåg att alla var uppbokade med en massa trevligheter! Så full fart framöver!
Godmorgon mamma, jag är vaken nu!

Hejja krokussarna!

Alma hjälper Lisette att få i nappen!







Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela