Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Scouthelg

Publicerad 2012-01-29 20:00:26 i Allmänt,

Efter en helg i ecouternas teckan är jag nu helt slut! Sitter i soffan och stirrar rakt fram och försöker komma på vad jag skulle göra... Men jag är härligt trött i kroppen efter en helg utomhus med kurspass och massor med scouter!

Vi var ca 40 pers i scoutstugan Kvargölet i Flen :) Patrulledarkursen gick av stapeln. Så nu är vi alla bättre på att leda, lyssna på varandra, vandra och visa hänsyn (förhoppningsvis). Många kurspass han vi med, mycket mat har vi lagat i ett påtok förlitet kök för all denna mat! Två akturesor till ica på den minimala vägen med is och snö. Två nätter på en soffa med lösa sittdynor men sjukt gott har jag sovit. Somnat när jag lagt huvudet på kudde :) Och jag trivs så underbart bra med detta - scouting! När jag håller på med sånthär så blir jag glad!

Efter denna kus bar det av till Husby för DM möte. Det hela gick väldigt bra och läget är helt under kontroll.
Nu har jag skrivit dagordning frö kommande DS möte och ska snart skicka den. Så innan kl 20 ska jag avsluta scoutarbetet för denna gång. Återupptar det imorgon vid 20 tiden (troligtvis).

Bilder från helgen:

Vem vill spela hygien-memory med mig?


Hantverk :)


Är det hajk så är det och har man kök så blir det bra mat (och efterrätt) ;)


Stugorna!


Underbart väder :) Men kallt...


"Om du tänker för mycket på nästa setg, kommer du att stå på ett ben resten av livet"

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela