Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Påsk

Publicerad 2019-04-23 08:50:39 i Allmänt,

Först Påsken på åratal som jag har fyra dagar ledigt 😊 Känns väldigt bra! Brukar jobba på påsken men denna påsk blev det till att spenderas i huset med vänner och familj 😊 Det började med att Thomas jobbade från Nyköping i torsdags så vi kunde äte lunch timmsammans 😊 Fredagen började med lammys hemma hos mamma tillsammans med Allisons, Hägg och Johansson-Engström! Vi kelade med fåren och sen fikade vi på altan. Därefter åkte hela klanen hem till oss för att titta på vårat projekt. Det blev lite lunch och sen mer hus spekulationer om hur vi skulle bygga och sen monterade Andreas och Robbin lister i vårat sovrum 😍 Sängen bara upp och vi kunde äntligen sova den första natten där 😍 Är väldigt nöjd med sovrummet, nu ska det bara fixas lite i en garderob, taklister, dörrfoder och sen inredas. Sen är det helt klart men just nu kan vi bo där och det är det viktigaste 😊 Robbin ska dra lite el också... Fredagskvällen fortsatte med grillmiddag med alla vänner och fredagsdrink! Var väldigt mysigt att få ha alla så nära så länge ❤️
Lördag och påskafton firades traditionsenligt hemma hos mamma. Mycket mat blev det i vanlig ordning, en liten promenad i solen och sen åkte vi hem till huset och fixade lite i trädgården. 
Söndag och husfix stod på schemat. Vi har målat klar på väggen utanför sovrummet, så nu är övervåningen klar för nu. Där ska vi inte göra så mycket mer (just nu). Vi fixade bort mycke torrt gärs på tomten och jag fixade klart i rabatten. Vi hittade en mynta odling och grävde ett hallonland så vi kunde plantera de fina hallonen vi fått i inflyttningspresent 😍 Därefter njöt vi av en sen middag på altan, till ljudet av fågelkvitter.
Söndag med uppackning av tre flyttlådor och sen lunch med Charlotta och Therese med respektive i huset 😊 Jättekul att få besök igen! Vi fick en trevlig lunch och eftermiddag och satt ute i det fina vädret! Det har varit kring 18 grader varmt hela helgen och det är slutet av april!!!
På kvällen fixade jag i lite fler rabatter och sen packade vi katten i bilen och for till Sthlm. Lägenheten ligger nu ute på hemnet så denna vecka väntar fix inför visning på söndag. Mycket att ha kolla på nu men ska bli så skönt när lägenheten förhoppningsvis är såld och vi kan flytta ut sakerna till huset 😊 Första natten i sovrummet 😍 Perfekt ställe att sova på tycker Boomer 😻


Wille njuter av solen!Hallonlandet 😍😍😍
Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela