Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Midsommar

Publicerad 2016-06-26 10:31:02 i

Vi började fira på mitt jobb, 10-14 innan vi fick åka ner till mamma på landet. Sålde iallafall ett par glasögon och vi åt tårta så tiden gick ganska snabbt! Vi åkte över Enköping då en lastbil kört in i södertäljebron och den var avstängd och till följd av det trafikkaos!! 
Väl hemma hos mamma tittade solen fram och vi fick en himla fin kväll! Vi började med lite lekar, pilskytte och sen satte vi oss till bords och började med sill innan grillningen kom igång. Därefter en bit in på natten blev det tårta och reters. Mycket mat hela kvällen :) Och sen passade jag på att elda lite :) En mycket bra kväll och det var kul att träffa alla grabbar och folk igen! Katten och hästen var också med och firade! 
Igår var det 28 grader varmt och vi sköt lite mer pil, spelade kubb och tog årets första dopp! Det var väldigt varmt och skönt i vattnet! Min sambo missbedömde solen och ser numera ut som en räka, han är röd över hela överkroppen :P 
På em åkte vi hem till pappa för ännu mera mat och en stund i deras trädgård, kanske sista middagen där innan de flyttar. 
Väl hemma igen sattes en sats med fläderblomssaft innan vi sjönk ner i soffan för att varva ner lite! Två väldigt bra dagar :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela