Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Helg göra

Publicerad 2017-02-27 18:50:24 i Allmänt,

Nu är äntligen alla inbjudningar klara och postade!! 😊 Känns otroligt skönt och kul att dr snart landar i väldigt många brevlådor. De blev så sjukt snygga! Lägger upp lite bilder snart på processen... Vill att de ska komma fram först ;) 

Helgen var riktigt bra. Vi har varit hemma och tagit det lugnt. Lördagen började med cirkelträning och sen sälja Blå Faran. Nu har han fått komma till ett nytt hem där han kommer få leva vidare tillsammans med många golf kompisar - känns riktigt bra :) 

Vi har även testat lite nu mat! Och ska försöka laga ny mat varje helg vi är hemma och har lite mer tid! Jan varmt rekommendera lammförsbiffar med aubergine gratäng :) Recept på Coop, annorlunda smaker mot de vi brukar ha men väldigt gott! 
Vi har även handlat och fixat. Blev en semmelkladdkaka också. En riktigt bra helg som mestadels har spenderats i soffan :) 

Idag började jag dagen på gymmet - för tredje veckan i rad blev det måndags träning vid 7 tiden! Börjar gilla denna rutin :) Och förra veckan tränade jag till och med fler pass än Thomas 😀 Väldigt nöjd över detta! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela