Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Jul Jul

Publicerad 2016-12-28 09:24:41 i Allmänt,

Tänk vad snabbt tiden går. Nu har julen varit och det kändes verkligen inte som jul... Jag har höst känsla med bara några dagar kvar till det nya året... Vi hade iallafall allt som man bör ha på ett julbord och lite till ;) 

Den 23 åkte vi hem till mamma direkt när jag jobbat klart, granen kläddes och vi hade uppesittarkväll till Bingolotto vilket var min systers idé. 
På julaftons morgon tog vi det lugnt innan vi dukade upp buffén av all mat :) Mormor, Berit, Sören och Arvid kom och vi började firandet med lite glögg! Därefter massor av mat och sen kakor tills vi rullade fram! 

Innan julen var jag ute och drack drinkar med Maria och fick fina paket av Thomas :) 

På kvällen spelade vi det traditionella julklapps spelet som vi fick av min syster. Denna gång carcassone vilket är ett väldigt trevligt brädspel :) Tack för en bra presenten! Vi har även hunnit spela lite hemma! 

Juldagen åkte vi till pappa för mer firande! Där fick vi lunch i form av rökt hjort och potatisgratäng. Därefter mer julklappar och kakor :) En mycket trevlig dag innan vi var tvungna att fara hem till Sthlm igen! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela