Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Midsommar :)

Publicerad 2012-06-26 22:40:21 i Allmänt,

Jag har fått en fantastisk midsommarhelg :) Det började med att solen sken och peppar peppar så gjorde den det hela aftonen! Helt otroligt! Vi bröjade med en lunch hemma hos min moster på landet. Alltid lika trevligt att komma dit och träffa familjen. Lax, potatis och sedan tårta på menyn! 
 
Plockade årets första smultron :) 
 
Därefter var det dags att bege sig till Eskilstuna och Sundbyholm för mer firande! En fantastisk picknick med engångsgrillar dukades upp och kvällen började med picknick bredvid stranden. Mycket trevligt och ett bra firande! Men eftersom Bobby inte kunde vara med så begav vi oss därefter hem till mig för att fortsätta fira! Och jag kan lova att vi fick ett gediget midsommarfirande med dricka, nubbe och kubbspel kl 3-4 på morgonen. Därefter var det tack och godnatt! 
 
Picknick :)
Heléne ska grilla
Strandmys!
Var det någon som skulle bada? Nja... Känna på vattnet iallafall! 
Efter som min dator inte vill skriva bildtext så får bilderna tala för sig själva ;) Jag tycket iallafall att Charlotta och Lovisas uppladdning inför kubbspelat är snyggast :) Och Hallands flädern, den var det åtgång på! 
 
Mycket trevligt firande! Lördagen bestod av sömn, bakispizza och film :) Mysigt det med men känns lite dumt att slarva bort en hel dag bara sådär... Men det bästa av allt var att det var lördagen och att söndagen återstod :) En söndag med sovmorgon och Parken Zoo :) Många fina djur har de att titta på! 
 
Apor, Fossa, Flamingos (väldigt vacker fågel), Stort djungeldjur och litet djungeldjur! Den sista är faktiskt en mushjort, mycket märkligt djur om jag får tycka... 
 
Tack alla inblandade för en bra helg :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela