Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Mycket nu

Publicerad 2016-01-29 09:14:48 i

Här händer det grejer! Full fart på jobbet med nästan bara kul saker :) Köpte in nya bågar igår så snart kryllar det av vårnyheter i butiken! Lunchade på Harrys som nyligen har öppnat och de hade väldigt god mat och trevlig miljö! 
I onsdags var jag ledig dvs fixardag! Gick upp tidigt för att träna och jag kan säga att jag lyckades döda mina ben då jag knappt kan gå två dagar senare... (Körde ett lika hårt magdans idag så imorgon kommer bli spännande)... Efter träningen gällde tillfixning, kortkort och urringat och sen tog jag Blå faran till besiktningen, man måste ju göra vad man kan för att rädda den ;) Och det gick vägen, bara ett fel och inte ett för dyrt fel heller :) Som belöning blev det en liten tur till Skärholmen C, inköpte en marmorbricka, lite ljus, en klänning att ha på mässan i helgen, bubbel, mat och tulpaner :) Så nu har jag fyllt vårat hem med ny inredning, tulpaner och gått en sväng till vårat förråd så snart ska allt vara helt klart. Vi åt finmiddag igår komponerad av Thomas för att fira att bilen gick igenom och en jobbgrej :) 
Gjorde en semmelkladdkaka i onsdag som jag velat göra så långe och den blev väldigt god :) 
Fick för övrigt min först p-bot igår då jag glömde bilen på lunchen dvs det var tokstopp i pendeltrafiken så jag tog bilen men fick då istället böter för att jag hjälpte kunder... Tänker skicka den till SL så får vi se sen! 
Ett lite längre inlägg idag och här kommer lite bilder, mycket som händer nu och mer kommer det troligtvis att bli :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela