Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Hela helgen

Publicerad 2015-11-30 09:03:38 i

Långledig och vilken helg det har varit :) Började fredagen med liten sovmorgon, god frukost och sen hjälpa Charlotta att flytta! När flyttlasset var lastat begav jag mig ut på stan. Många butiker besöktes och kan är stolt att jag kom ut med förhållandevis få saker. Värre blev det på Ikea... Kompletteringar till köket behövdes och sen gick jag lös på ljusen! Köpte även en gran så ni är julen räddad ;) Väl hemma var det bara att gå till Hemköp för inköp av middagen, fantasilös falukorv blev middagen då jag var vrålhungrig och kunde knappt tänka... Provade rödbetschips i våran nya skål, mycket gott! Därefter Fredagsdrik :) Vi har för mycket sprit, detta är vårat sätt att testa nya drinkar och få lite mindre sprit. Margarita var först ut! 
Lördag med lång sovmorgon och massa fix i lägenheten, nu är nästan alla flyttlådor uppackade och det börjar likna ett riktigt hem! På kvällen var det glögginflyttningsfest hos Sofia, väldigt trevligt! 
Söndag upp kl 7 för att tvätta!!! Medan tvätten tvättade hängde jag i tvsoffan framför mina vampyrer. När Thomas vaknat till liv började vi återigen fixa i lägenheten. Nu har vi kommit riktigt långt och jag är så himla nöjd 😊 Fick julpyssla lite men har lämnat det mesta åt veckan som kommer :) Åkte in till stan på kvällen kxh drack öl med Joel - väldigt trevligt och påtok alltförlängesen... Hittade en lapp när jag kom hem :) Gillar verkligen dessa lappar <3 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela