Matilda

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet, Scout, Samboliv, Pyssel, Lycka, Vänner, Kärlek, Landet, Livet, Resor, Foto, Äventyr, Glädje. "Det blir aldrig fel, bara annorlunda"

Hemhemma

Publicerad 2017-09-25 09:19:50 i Allmänt,

I fredags efter jobb och middag åkte vi hemhem. Lördagen blev väldigt lugn med två timmar i skogen för mig själv. Var så himla härligt att traska runt och leta svamp i min egna värld. Äntligen så har det blivit ett svampår och det var trattisar överallt!! 

Efter svampletandet åkte vi hem till pappa för att fika. Mycket trevligt och gott! Var där i några timmar innan vi åkte tillbaka till mamma för att ha en liten kräftskiva 😊 Vi hämtade mormor, åt paj, kräftor och bara hade det bra! Blev en ganska tidig ikväll! 

Söndagsmorgon och upp tidigt för min del. Mötte upp Bockis kvart i nio i Katrineholm för att åka vidare till Örebro! Dust möte stod på schemat. Vi fick ett bra möte så nu är vi taggade för att jobba vidare med detta scoutläger 😊 

Hemma igen så rensade vi all svamp innan vi gick en kort sväng i skogen igen för att plocka några fler! 😉 Avslutade med en grillkväll och Äppelkaka innan vi for till Sthlm igen! 
Nu har vi svampar överallt för torkning och ikväll ska de andra svamparna tas hand om! Syltade trattkantareller... 😍 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela